Môže špinenie znamenať hrozbu potratu v tehotenstve?
Ahojte baby MS meška 11dni no nieje to urcite 11dni nakolko mam nepravidelnu MS minuly pondelok som bola aj u gyn. Potvrdil že ide o tehotenstvo ( vysoka sliznica a na usg nieco slabulinke vydel takto mi to povedal) vtedy to podla meškania malo byť 5tt a 5dni gyn povedal ale že to nesedi ale vraj je to uplne normalne nakolko mam nepravidelny cyklus,objednal ma na koniec januara lenže včera po utreti som si na papieri našla slabo červenu čistu krv nenormalne bolesti križov od vtedy cely den bez krvi a teraz večer zas nechcem behat na pohotovosť jasne že rano zajdem ku gyn,stretla ste sa stym niektora može sa rozbiehat "potrat"?
@abcmajacba Ďakujem pekne za odpoved teraz znovu papier po utreti bez krvi uvidime rano zajdem ku svojmu gyn, aj ked to nevydim nadejne ale človek nikdy nevie
Krvacala som pri dvoch tehotenstvach pri prvom vsetko dopadlo dobre pri druhom sa spustil potrat. Chod k lekarovi on uvidi viac ci ide len o hematom prasknutu cievku alebo sa deje nieco horsie.
@niky1994 no ako bola si? ✊
@abcmajacba ahoj ano dr povedal vraj nevydi dvovod na krvacanie no zial stale nevydel ani plod len vysoku sliznicu tak istk ako aj pred tyzdnom cize uz som vedela ze to nieje v poriadku,odobral hcg hodnoty mi sice sestrixka do tel nepovedala len vraj vysledki su nejasne možem byt aj nemusim byt tehotna čomu uplne nechapem ale to už je jedno hned po tom som začala krvacať mam sa len ukazat o dva tyzdne na kontrolu :( asi to tak malo byt
@niky1994 ojoj to ma mrzí 🥺. Niečo s bábätkom nebolo v poriadku, to preto sa takto stalo si myslím. Vieš lepšie teraz hneď na začiatku ako potom neskôr...Viem aké to je, drž sa. Prajem ti veľa síl ✊💪. Ja som ďalšie tehu už mala bez problémov. Prajem ti aby to aj u teba tak bolo 😉✊.
@abcmajacba umna to bolo prvy krat MA v 8tt po roku a pol sanam podarilo a na svete je 6 ročny chlapček chceli sme ešte jedno ale co ma byt sa stane mozno sa este podari a do uspesneho konca a dakujem za koment a povzbudenie 🍀💪😘😘
Baby je normalne že cez den bez bolesti nekrvacam ani na vložku stale len pri utreti ale vecer ma chytaju bolesti až na plač či križe aj pod brušku dr vravi ze je to ok ale ja uz tie bolesti v noci nedavam ani spat sami neda a to nebol ani vačok na sone len vysoka sliznica,na pohotovosti mi povedali ze ak urcil moj gyn zeje to ok a kontrola az o 2tyzdne tak to mam rešpektovat...

@niky1994 no môže ísť o potrat ale hádam nie ✊. Na pohotovosti ti moc nepomôžu v takomto skorom štádiu... Aspoň mne nepomohli... Keď niečo nie je v poriadku tak tomu sa nedá zabrániť... Pokiaľ nemáš silné krvácanie je to ok, keď by si mala musíš ísť k dr. Držím palce nech to dobre dopadne 💪✊.