icon

Môže vdychovanie Sava uškodiť bábätku?

6. aug 2024

Moze vdychovanie uskodit babatku?

svetlonos
6. aug 2024

Robíš upratovačku a používaš denne vo velkom množstve alebo len bezne v domacnosti? Ak po druhé tak by nemalo. Pre svoj pokoj sa opytaj rafsej doktora 🙂 Všetko dobre vám prajem

autor
6. aug 2024

@svetlonos bezne v domacnosti

janai1
6. aug 2024

No ak fetuješ savo tak to ubližuje v prvom rade tebe. Ak normálne upratuješ doma tak ako by mu to malo uškodiť?

viestta
6. aug 2024

Preco pouzivas v domacnosti savo? Mate doma nejaku nebezpecnu infekciu, ze potrebujete dezinfikovat povrchy?

butterflyeffect
6. aug 2024

Bezne costiace prostriedky na kupelnu pouzivam aj v tehotnestve-samozrejme rulavice a dobre vetram, led ide o nieco speci alebo so silnym zapachom a treba pouzit radsej poprosim muza… naco zbytocne riskovat.

tinka_1807
6. aug 2024

Bohužiaľ môže. Savo je silný chemický prostriedok a jeho vdychovanie môže poškodiť pľúca a priedušky. Taktiež riedi krv. Mojej babke sa prudko rokrvacal nos po Tom, čo bola dlhšie v prostredí, kde bolo silné cíti savo. Môj brat pri Save dostáva dýchacie záchvaty a ekzém.
Ak môžeš, savo nepouzivaj.

autor
6. aug 2024

@tinka_1807 dobre ale to moze poskodit mne nie pluca a priedusky, babatko to predsa nevdychuje priamo. Nenadychala som sa toho sava vela, ale 4-5nadychov a odisla som z miestnosti

autor
6. aug 2024

@viestta plesen

autor
6. aug 2024

@janai1 ved prave neviem, snad nijako . Len clovek dava na vsetko pozor a takuto banalitu si neuvedomi

kitycat
6. aug 2024

Tak hadam ze strelnes 4-5x a nie ze lejes 3 litre?

pukina
7. aug 2024

spory z plesni v byte/dome mozu babatku uskodit viac ako blbe savo..