Môže zub vyvolať predčasný pôrod?
Ahojte, mam taku otazku, porodila som v 26.tt. Mala som infekciu, podla vsetkeho to vyzera tak, ze zub bol na vine, ide ma z toho porazit, pretoze dieta mi umrelo a neviem ako sa mam s tym vyrovnat, ze hlupy zub bol tomu na vine, tesne pred porodom ma trapil asi 1-2 tyzdne, dala som si to u inej doktorky vyvrtat, pretoze moja tam akurat nebola a hrozne ma bolel, vysvitlo ze som tam mala hnis. Potom som sa objednala k svojej, ale to som bola v nemocnici, takze som nemohla prist. Teraz, ked som uz bola preliecena atb, stale mam zle vysledky - zapalove parametre zvysene ako vtedy. Musim si to dat doriesit. Len s vedomim, ze to cele sposobil zub - umrtie dietatka, sa mi tazko zmieruje. Myslite ze to fakt mohol byt zub? Ine tazkosti som nemala, okrem nadchy alebo chripky, neviem co to bolo, pretoze aj to mi vyslo teraz z vysledkov, ze som prekonala virus. Som z toho neuveritelne nestastna a strasne si to vycitam.
@kk77 dakujem ti za podporu. Ono asi nie je v nasej moci presne zistit, preco sa to stalo, a urcite sa to nikdy nedozviem, ale taketo veci sa zial stavaju. Ci nas skusa Boh, alebo preco sa vlastne taketo veci deju. Nikdy to asi nepochopim, mozem sa len utesovat tym, ze toto asi fakt clovek neovplyvni a samoznicovat sa neustalymi otazkami a pochybnostami je taktiez k nicomu, ale tazke to je aj tak, pretoze aj ked si to clovek vsetko nejakym sposobom uvedomuje a snazi sam seba o niecom presvedcovat, aj tak to nahlodava zvnutra. Snad sa coskoro podari dalsie dietatko a najdem zadostucinenie.

@leeenka26 ahoj leeenka26,chcem ti vyjadrit velku podporu. mrzi ma, co sa stalo tvojmu dietatku ,ale ty si nic nevycitaj, ty nemozes za to, ze si akurat ochorela a ze si mala problematicky zub. to je len nestastna zhoda nahod. poznam dve zeny, ktore mali zamlknuty potrat pravdepodobne kvoli zubom. s tym nic neurobis, ty nie si na vine, nic si nevycitaj. uloz si to v srdci aj v hlave, ze nic z toho nebolo ovplyvnitelne tvojou volou, ze sa tak stalo proste bez teba. bud s priatelom, s blizkymi, so vsetkymi koho lubis a casom sa to trosku zlepsi. len si prosim ta nic nevycitaj, nie je to tvoja vina. myslim na teba.