icon

Môžem ísť na svadbu s hematómom v tehotenstve?

16. okt 2024

Ahojte, som približne 7+4tt a cez víkend mi zistili v nemocnici hematóm 2.5 x 1.3cm, pretože som začala krvácať. Krvácanie sa zastavilo v podstate hneď, občas len slabučko po wc zašpiním, beriem dycinon, ascorutin, vitamín K2 a vkladám si ráno a večer 2x Utrogestan.
Ide o to, že kamaráti majú cez víkend svadbu a vôbec neviem čo robiť. Aj tak väčšinu času tam len presedím, je to u nás na dedine, v podstate kúsok od nášho domu. Išli by ste aspoň na chvíľu ? Či radšej byť doma ? Ležať aj tak nepreležím úplne celý deň, ale nijak sa nenamáham.

e1i
16. okt 2024

Neisla by som. Babo by mi bolo prednejsie

mk1111111111
16. okt 2024

Ak sa ma nieco stat, tak sa stane. Sama pises, ze nelezis cely den. Skakat tam nemusis a sedela by si aj doma.

januska12323
16. okt 2024

Si na PN? Išla by som zagratulovať do kostola a na večeru ak ste pozvaní, zvyšok večera podľa toho ako sa budeš cítiť.

mariska1989
16. okt 2024

Človek má súdené čo a ako . Takže ak máš súdené mať dieťa a má to byť práve toto a musíš brať lieky udrží sa a bude ok a je jedno či budeš doma sedieť alebo na sále a aspoň byť medzí ľuďmi. Takže ak by som bola v tvojej koži a mala takéto problémi šla by som a bola si vedomá toho že sú nejaké problémi tak robiť len čo treba a o pol noci ísť domov

anavixy
16. okt 2024

Ist, ale setrit sa, neskakat a mozno vobec netancovat, to ti je urcite jasne… aj kamaratka takto bola na sestrinej svadbe, opakovane krvacala, svadbu si uzila aj v klude a vsetko bolo uplne ok. Nemusis vyslovene len lezat.

ev1ta1989
16. okt 2024

Ak ti na tom babatku zalezi, tak mozno ist ale maximalne sediet! Mas dost velky hematom na to v akom si tyzdni, tam by sa mal dodrziavat kludovy rezim aj napriek liekom, staci jeden horsi pohyb a hematom moze so sebou zobrat aj babo a o to asi nestojis.

autor
16. okt 2024

Ďakujem baby. Pôjdeme keď tak len zagratulovať autom, nemám dobrý pocit z toho tam chodiť, po pravde ani sa mi tam za týchto okolností nechce, len sme s priateľom riešili možnosti a čo známym povedať, aby vedeli či s nami rátať. Radšej budem v kľude doma.

nikadominikanika
16. okt 2024

No mne zistili tiež po krvacani hematóm v 6tt a ani som sa nepohla z postele .. baby je prednejsie .. hematom sa može spustit a strhnut so sebou aj embryo, v 7tt je ešte velmi malé

autor
16. okt 2024

@nikadominikanika no veru, to ma najviac desí, ešte je moc skoro. Odkedy som doma len ležím, ale tak v domácnosti to proste niekedy nejde nonstop.

nikadominikanika
16. okt 2024

Mne vtedy zakázali aj prechádzky - iba wc, sprcha, postel