Môžem ísť na svadbu s hematómom v tehotenstve?
Ahojte, som približne 7+4tt a cez víkend mi zistili v nemocnici hematóm 2.5 x 1.3cm, pretože som začala krvácať. Krvácanie sa zastavilo v podstate hneď, občas len slabučko po wc zašpiním, beriem dycinon, ascorutin, vitamín K2 a vkladám si ráno a večer 2x Utrogestan.
Ide o to, že kamaráti majú cez víkend svadbu a vôbec neviem čo robiť. Aj tak väčšinu času tam len presedím, je to u nás na dedine, v podstate kúsok od nášho domu. Išli by ste aspoň na chvíľu ? Či radšej byť doma ? Ležať aj tak nepreležím úplne celý deň, ale nijak sa nenamáham.
Ak sa ma nieco stat, tak sa stane. Sama pises, ze nelezis cely den. Skakat tam nemusis a sedela by si aj doma.
Si na PN? Išla by som zagratulovať do kostola a na večeru ak ste pozvaní, zvyšok večera podľa toho ako sa budeš cítiť.
Človek má súdené čo a ako . Takže ak máš súdené mať dieťa a má to byť práve toto a musíš brať lieky udrží sa a bude ok a je jedno či budeš doma sedieť alebo na sále a aspoň byť medzí ľuďmi. Takže ak by som bola v tvojej koži a mala takéto problémi šla by som a bola si vedomá toho že sú nejaké problémi tak robiť len čo treba a o pol noci ísť domov
Ist, ale setrit sa, neskakat a mozno vobec netancovat, to ti je urcite jasne… aj kamaratka takto bola na sestrinej svadbe, opakovane krvacala, svadbu si uzila aj v klude a vsetko bolo uplne ok. Nemusis vyslovene len lezat.
Ak ti na tom babatku zalezi, tak mozno ist ale maximalne sediet! Mas dost velky hematom na to v akom si tyzdni, tam by sa mal dodrziavat kludovy rezim aj napriek liekom, staci jeden horsi pohyb a hematom moze so sebou zobrat aj babo a o to asi nestojis.
Ďakujem baby. Pôjdeme keď tak len zagratulovať autom, nemám dobrý pocit z toho tam chodiť, po pravde ani sa mi tam za týchto okolností nechce, len sme s priateľom riešili možnosti a čo známym povedať, aby vedeli či s nami rátať. Radšej budem v kľude doma.
No mne zistili tiež po krvacani hematóm v 6tt a ani som sa nepohla z postele .. baby je prednejsie .. hematom sa može spustit a strhnut so sebou aj embryo, v 7tt je ešte velmi malé
@nikadominikanika no veru, to ma najviac desí, ešte je moc skoro. Odkedy som doma len ležím, ale tak v domácnosti to proste niekedy nejde nonstop.
Mne vtedy zakázali aj prechádzky - iba wc, sprcha, postel

Neisla by som. Babo by mi bolo prednejsie