Môžem mať špinenie po cytológii?
Ahoj dnes som si bola dat potvrdit tehu, som v 5 tt a dr mi robila aj cytologiu. Od kedy som prisla domov mam slabe naozaj slabe spinenie takej hnedo bordovej farby. Je naozaj slabe. Mozem to mat z tej cyto ??? okrem toho mavam take 10 az15 sekundove bolesti v podbrusku nie silne da sa to zvladnut a obcas aj krce v bruchu tiez len 10 az15 sekundove. prosim poradte mi mate s tymto nejaku skusenost ??
U kazdej zeny to je ine, no mne zacalo spinenie a mierne bolesti v 8tt a sla som na pohotovost. Nakoniec si ma nechali v nemocnici 3 dni, nasadili Duphaston a Ascorutin a babo zachranili. Ale moze to byt naozaj iba z tej cytologie, lebo krcok sa podrazdil odberom.
ja som mala podobne spinenie na zaciatku tehu - u mna to nebolo z vysetrenia, no ihned som isla k dr. a ten mi predpisal lieky (duphaston, ascorutin a kys. listovu), kt. som brala do 12tt. Nas tvojom mieste by som zasla opat k dr.- nech posudi, z coho to moze byt a ako to zastavit.
Moze byt spinenie po cyto, nielen v tehotenstve. Pre istotu by som ale radsej zavolala dr.
Zajdi za doki. Spinila som vždy na začiatku tehotenstva. Vždy som mala potom lieky duphaston asscorutin. Taktiež zákaz styku kvôli tomu. Po liekoch som tuším nespinila po vyšetrení už. Prvé tehotenstvo skončilo ale potratom. Spinila som malinko a bol skrytý potrat. Ďalšie dve v poriadku boli. Takže ide o všetko.

Uz som pocula nejeden pripad ked bola baba na steroch a potom spinila, neboli tehotne. Keby sa mi to stalo tehotnej, urcite by som kontaktovala dr.