icon

Môžem si nechať dieťa, keď mám problém s tepom?

pompovadalibor
Dnes o 13:09

Môžem si nechať dieťa keď mám problém s tepom ani nemôžem brat tabletky lebo som tehotná

hopatko
Dnes o 13:11

Co je problem s tepom? A hlavne co ti na to povedal lekar?

domka222
Dnes o 13:17

Ti povedal lekár, že nemôžeš brať lieky a na tehotenstvo si sa už nepýtala?

lianka123
Dnes o 13:22

@pompovadalibor ak myslis arytmiu tak ano mozes mat v klide dieta. Ak ti preskakuje dychanie (mne ano), mala som kyslik na tvari pocas porodu.

anonym_5b37ca
Dnes o 13:35

@pompovadalibor tak ja som otehotnela na Concore. Predpokladam, ze beries betablokatory. Mne Concor vysadili a nasadili Dopegyt, kedze ja mam vysoky tlak najma. Po vysadeni Concoru mi bolo vselijako s tepom, ale vysadzala som postupne. To nie su lieky, co by dieta poskodzovali, len nie su liekom prvej volby v tehotenstve. Ak mas problem s tlakom, davaju Dopegyt. Ak nezabera, mozu sa dat aj betablokatory (Betaloc) a budes castejsie chodit na kontroly, lebo mozu sposobovat, ze dietatko menej rastie, hlavne pri vyssich davkach. Ak je tachykardia vyrazna, tak lieky Ti upravia. Ale vsetko musis riesit s lekarom a len tak vysadit sama, to nemusi dopadnut dobre, lebo nahle vysadenie sposobuje reflexne vusenie srdca a tep mas potom rychly. Ale je to docasny stav, preto sa vysadzuje postupne znizovanim davok.
Rozhodne to nie je dovod na potrat.

anonym_a5a9cb
Dnes o 13:37

@pompovadalibor mam vysoke tepy. Beriem dlhodobo concor, moze sa aj v tehotenstve. O 2 tyzdne rodim druhe dieta. Ak mas nejake lieky treba povedat gynekologovi a on ta posle k dr kde ti upravi liecbu

anonym_d46ad7
Dnes o 13:44

na stenu si pridávala prispevky o strachu a tlakoch na hrudi. Nie je to spojené stým?

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:57
@anonym_5b37ca

@pompovadalibor tak ja som otehotnela na Concore. Predpokladam, ze beries betablokatory. Mne Concor vysadili a nasadili Dopegyt, kedze ja mam vysoky tlak najma. Po vysadeni Concoru mi bolo vselijako s tepom, ale vysadzala som postupne. To nie su lieky, co by dieta poskodzovali, len nie su liekom prvej volby v tehotenstve. Ak mas problem s tlakom, davaju Dopegyt. Ak nezabera, mozu sa dat aj betablokatory (Betaloc) a budes castejsie chodit na kontroly, lebo mozu sposobovat, ze dietatko menej rastie, hlavne pri vyssich davkach. Ak je tachykardia vyrazna, tak lieky Ti upravia. Ale vsetko musis riesit s lekarom a len tak vysadit sama, to nemusi dopadnut dobre, lebo nahle vysadenie sposobuje reflexne vusenie srdca a tep mas potom rychly. Ale je to docasny stav, preto sa vysadzuje postupne znizovanim davok.
Rozhodne to nie je dovod na potrat.

@anonym_5b37ca ja som volal na katrologiu povedala dochtorka že mám skúsiť vysadiť tabletky že uvidím jak to bude znášať tehotenstvo až sa bojím

anonym_cc594c
Dnes o 14:12
@pompovadalibor

@anonym_5b37ca ja som volal na katrologiu povedala dochtorka že mám skúsiť vysadiť tabletky že uvidím jak to bude znášať tehotenstvo až sa bojím

@pompovadalibor to je nejaká nová ambulancia katrologia?

anonym_bfb6cd
Dnes o 14:13
@anonym_cc594c

@anonym_cc594c jasne, tam su sami dochtori

pompovadalibor
autor
Dnes o 14:45
@anonym_cc594c

@anonym_cc594c jak mislite nová

pompovadalibor
autor
Dnes o 14:48
@lianka123

@pompovadalibor ak myslis arytmiu tak ano mozes mat v klide dieta. Ak ti preskakuje dychanie (mne ano), mala som kyslik na tvari pocas porodu.

@lianka123 mne len občas preskakuje nie stále ja som brala tablety ale kázala mi dochtorka že nemôžem brat bisoprolo keď som tehotná že mám skúsiť vysadiť

martinahorvatova
Dnes o 15:28
@pompovadalibor

@lianka123 mne len občas preskakuje nie stále ja som brala tablety ale kázala mi dochtorka že nemôžem brat bisoprolo keď som tehotná že mám skúsiť vysadiť

@pompovadalibor teraz kqždy jeden lekar len vedia povedat vysadit lieky ale človek ked ma zdravotne tažkosti ako moze bez liekoch pokračovat dakedy to tak nebolo mohla si ked si maja diagnozu ale teraz nie ach ja ties nemozem lieky mqm vysadit ale citim sa zle strasne mqm palenie zahy a nechcem ani jest a proste povie ti lekar vysadit jednoducho ale že co bude dalej stebou netrapi ich

pompovadalibor
autor
Dnes o 15:35
@martinahorvatova

@pompovadalibor teraz kqždy jeden lekar len vedia povedat vysadit lieky ale človek ked ma zdravotne tažkosti ako moze bez liekoch pokračovat dakedy to tak nebolo mohla si ked si maja diagnozu ale teraz nie ach ja ties nemozem lieky mqm vysadit ale citim sa zle strasne mqm palenie zahy a nechcem ani jest a proste povie ti lekar vysadit jednoducho ale že co bude dalej stebou netrapi ich

@martinahorvatova veď toto je pravda že ich netrápi terás som si merala mala som 130 na 75 tep 116 lebo ja som naraz vysadila tabletky a ešte v Tom aj tehotná nič nedali mi

anonym_2f7d5f
Dnes o 17:36
@anonym_cc594c

@anonym_cc594c nechcem byt hnusna, ale taki, co chodia na katrologiu k dochtorom by ani nemali mat deti. Pre dobro všetkých:D