Môžem užiť polovicu tablety Xonvea v tehotenstve?
Prosím vás pekne, môžem si dat polovicu z ten tabletky xonvea? Viem ze na noc - celu, ale potrebujem si ju dat aj cez den aby skm dokazala existovat a cela tableta ma vzdy uzemni a nič nedokazem len ležat. Mate skusenost ze ste si dali polovicku? Lebo ja uz naozaj neviem ako mam existovat a to som este len v 8 týždni. :(
Je mi hrozne zle :( nezvraciam ale najradšej by som sa vyvracala a mala pokoj :(
@michaela19900 Ja som mala naordinovanu xonveu rano a vecer.. 🙂🙂
@michaela19900 Ja som mala naordinovanu xonveu rano a vecer.. 🙂🙂
@mariamagdalena22 dobry den, prosim vas mozem sa opytat ako ste ju vysadili potom? Tiez ju mam rano a vecer...
@michaela19900 no dievcata nakoniec somnsa dostala do nemocnince a az to ma trocha spasilo, uvidime na ako dlho… drzim vam palce vsetkym co rovnakym prechadzate
@mariamagdalena22 dobry den, prosim vas mozem sa opytat ako ste ju vysadili potom? Tiez ju mam rano a vecer...
@lucka_17 tak ze som isla so nemocnince a uz mi namiesro xonvei infuzie a nieco ine
@lucka_17 Ano.. Len ja som musela do nemocnice na infuzie.. Mne bolo tak strasne zle ze nic nezaberalo.. Po infuziach zase naordinovali xonveu a uz zabrala.. A potom som ju vysadila a nebyvalo mi uz zle.. 🙃

skusit ist na pna a nejak to doma prežit
ja som napr bola pri prvom spava ale tak že som zaspala uprostred písania, ja som doslova prespala celé dni a noci
pomohla mi pn , neliala som sa kavou ani ničim ,mala som dva mesiace pocit ako keby som na nejakych utlomavakoch išla doslova, nebola schopna fungovat