Možnosť predčasného pôrodu pri nadrozmernom dieťatku
Ahojte, chcela by som sa opýtať, ak vám dr povedal že budete mať nadrozmerné dieťatko, ja som momentálne v 32.tt a malý váži okolo 2100g, je možnosť že sa narodí predčasne? Vravel aj že mám viac plodovej vody ako je normálne. Otočený dole hlavičkou je už od 23.tt, a už boli aj falošné kontrakcie aj keď neviem ako ich pomenovať keďže by mali byť bezbolestné no ja som myslela že odpadnem ako ma to bolelo😁prvé trvali jeden celý večer až do rána a druhé cca hodinu bez iných príznakov.
Moj 4,5kg sa narodil 10 dni po termine
Tato vaha o tom nic nehovori, a ani momentalne otocenie dietata. Zajtra zas moze byt hore hlavickou 🙂
Moja 4,3kg narodena 2 dni po termine.
to nie je od veľkosti bábätka, ale kedy príde ten čas.....pôrod sa blíži ak začínaš byť otvorená.....
Ja som bola otvorena na 3cm od novembra. Termin v polke januara. Všetci dr lamentovali, že isto ani do Vianoc nevydrzím. Prenašala som tyždeň, dieťa malo 4150g
U nás 4,47 kg týždeň pred a 4,28kg týždeň po termíne
@yukistorm tieto merania su velmi nepresne.pri dcere mi primarka este den pred terminom tvrdila,aka bude dcera malicka,ledva 3kg,aky lahky porod to bude..porodna vaha nakoniec 4100g 🙈
@yukistorm Sesternica vždy spomína ako mala termín na Vianoce a všetko robila pre to aby do Vianoc porodila.Bola akoby čakala dvojičky. Porodila tri dni pred termínom 4,5kg bábo.
@yukistorm ahoj, je to len odhad 🙂 pri prvej mi tvrdili že bude mať 4kg a mala 3,5. Teraz som 32tt a mala ma 2300-2400g a vraj je to v pohode váha 🙂 takže neboj, môže mať menej aj viac 🙂 a poslickovia sú mňa každý druhý večer, pripomínajú mi začiatok prvého pôrodu ale vždy sa z toho vyspim Nejako 🙂

Mne zacali poslickovia vzdy cca mesiac pred terminom. Je to ale individualne. Rodia sa deti 2kilove ale aj 4-kg a viac 😉