Možnosť ultrazvuku v tehotenstve mimo gynekológa
Ahojte, vedeli by ste mi poradit prosim ci je moznost podstupit usg vysetrenie v tehotenstve mimo svojho gynekologa? Mam za sebou MA zaciatkom 2.trimestra, aktualne frekvenciu kontrol cca kazde 3 tyzdne (lekar je vytazeny) a velky strach o babatko. Velmi pekne dakujem.
@anonym_autor presne tak, treba si vyhladat ineho gynekologa a spytat sa na ceny a ci by bol ochotny ti spravit ultrazvuk alebo nejakeho sukromneho
@anonym_autor ak ti staci srdiecko kup si angelsound..mne to hodne psychicky pomohlo. Uz som nechcela dalsie sokove prekvapenia na klasickejkontrole kedy mi iba sucho povedali - bohuzial
mne gynekologicka na pohotovosti (poznala moj pribeh dlhodobo) odporucala angelsounds a informovat sa u sukromnikov na sono. napokon sme nevyuzili ani jedno dost skoro som citila pohyby uz to potom bolo na psychyku lepsie
Aj moja gynekologička ma v cenníku ,,vyšetrenie nekapitovanej pacientky" ... len neviem ci budu ochotní takto ošetrovať pacientky ,,bez dôvodu" - viem, že toto nie je bez dôvodu, tiež som potratila v 2 trimestri, teraz mam kontroly každé 4 týždne a je to na nič, takže chápem tvoje pocity.. ja som si kúpila angelsound, krásne počuť srdiečko a mam kľud. Len neviem, či by bol každý lekár ochotný toto robiť, predsa je to ako dorábanie práce iného lekára a nie každý je ochotný. Skus to v prvom rade skonzultovat s tvojim lekárom.
@anonym_autor ahoj, samozrejme najlepšie odborníka na morfologicke sona, v Žiline MUDr Babjak, Martin Mudr. Grochal a podobne, už podľa bydliska, platí sa za to samozrejme

@anonym_autor staci zavolať inému gynekológovi a spýtať sa na cenu