icon

Môžu cysty spôsobiť menštruačné bolesti počas tehotenstva?

natalyyy_000
3. jan 2026

Ahojte, môžem mať v tehotenstve menštruačne bolesti z toho že mám cystu na vaječníku?

anna777115
3. jan 2026

Ano cysta robí veĺke problemy. Bolesti su podobne ako pri ovulacii alebo menstruacii. Ja mam 12 cm cystu a uz pomali nedokažem bez analgetik fungovat. Mam uz termin operacie takže už len vydržať.

natalyyy_000
autor
3. jan 2026
@anna777115

Ano cysta robí veĺke problemy. Bolesti su podobne ako pri ovulacii alebo menstruacii. Ja mam 12 cm cystu a uz pomali nedokažem bez analgetik fungovat. Mam uz termin operacie takže už len vydržať.

@anna777115 a mam ich niekedy tak ze tyzden dobre a potom ma to chytí a boli aj cele dni 😌uz niekedy neviem ci ist na pohotovost alebo ci je to ok..

anna777115
3. jan 2026
@natalyyy_000

@anna777115 a mam ich niekedy tak ze tyzden dobre a potom ma to chytí a boli aj cele dni 😌uz niekedy neviem ci ist na pohotovost alebo ci je to ok..

@natalyyy_000 Ano, bolesti sa ovijaju od toho v akej faze cyklu prave si. Najhorsie je to počas ovulacie a hlavne ak ovuluješ z toho vaječnika na ktorom máš tú cystu a tyzdeň pred menstruaciou kej je narastena slyznica. Ja mam neskuticne bolesti a tlaky aj na konecnik a mechur caste nutkave pocity na močenie a pocit plnosti mechura a sklbave bolesti na tej strane kde sa cysta nachadza.