icon

Môžu ísť môjmu trojmesačnému bábätku zúbky?

tina13579
3. dec 2017

Moje dcéra má trimesiace strasne sa slini a dáva pästicky do úst a všetko dokoola dáva do úst môžu jej ísť zúbky?

lorela
3. dec 2017

@tina13579 Mozu.

katharines
3. dec 2017

Ano mozu, aj ked zubky mozes uvidiet az neskor. Niekedy sa zubky ukazu a mozu opat na cas schovat, kym vylezu uplne 😉.

emilia25
3. dec 2017

Tiez som si pri malej myslela zuby a prvucicky nam vysiel von az v prvom rocku veru velmi neskoro chalani mali veru skor zubky a to budeme mat v marci 2 rocky a chybaju nam este 4 zubky presne hryzaky.sa bojim ze bude mat presne ako ja zuby ze tie jej vypadnu ako posledne a nebudu sa jej dat kde uz vopchat mne tak hryzak vysiel uplne mimo zubov a zostala mi mala medzierka.

mrskova
3. dec 2017

mozu to byt zuby, alebo si objavila ruky.. normalna vyvojova faza 🙂 https://najmama.aktuality.sk/clanok/1038/3-mesiac/. .. obe moje deti v 3 mesiacoch slintali , ako besne , ruky si sli zjest . a zuby nikde

katriona1
3. dec 2017

v tomto veku je uplne normální, že díte začíná slintat a dávat si ruce do pusy, delají to snad všechny, i starší dcera a první zub mela v 7 mesících, i syn a má 6,5 mesíce a zub žádný 🙂 neter mela první až v 11 mesících, sice jsou nekteré deti co mají zuby takto brzo, ale je jich málo

nikoll66
3. dec 2017

Mojej dcere vysiel prvy zubok koncom 3 mesiaca a potom kazdy mesiac dalsi ... Moze 🙂

martina8888
3. dec 2017

Moja malá od troch mesiacov všetko dávala do úst, ale hlavne ručičky. doktorka sa smiala, že na zuby má ešte dosť času. No A v štyroch mesiacoch jej vyšli spodné jednotky.

tina13579
autor
4. dec 2017

Ďakujem dievčence za radu ale my aj teplotujeme mali sme 38,5 dala som jej paralen a hneď jej klesla

pininka
4. dec 2017

Ja aj moj najstarsi syn sme mali zuby na tri mesiace. Ale teplotu moze mat aj z ineho. Dcerke isiel prvy zub dva mesiace, vobec sme v noci nespali, ked vysiel,zrazu opat pekne spinka. Druhy zub uz bolo lepsie.

deti95060810
4. dec 2017

áno môžu...

klaudi31
4. dec 2017

Môže sa to stať, oni môžu trošku výjsť a zase sa na nejaký čas schovať 🙂

srdiecko9
4. dec 2017

@tina13579 teplota 38,5 nie je zo zubov

katlud
10. feb 2018

Nasmu syncekovi sme nasli prvy zubok,ked mal tri mesiace a tyzden na to vysiel aj druhy 🙂 no nemali ziadne vedlajsie priznaky, teploty,nic...

siska53
10. feb 2018

@tina13579 mozu,aj nemusia.Sestra strasne slintala,tiez paste v ustach a prvy zub mala v 13.m.