icon

Môžu mať dvaja gynekológovia úplne odlišný názor?

juliett7
10. sep 2013

POdla mojej gyn. je moje tehotenstvo uplne v poriadku, ajked citim tlaky v podbrusku, tvrdne mi brusko a tlaci mi na krcek. Navstivila som aj ineho gyn., ktory mi odporucil okamzitu hospitalizaciu, pretoze sa mi skracuje krcok. Som v 30 tt. Je normalne, aby lekari mali takto odlisne nazory?

magic08
10. sep 2013

ako vidis, mozne to je. na tvojom mieste, navstivim este jedneho lekara ...

lienka1601
10. sep 2013

chod do nemocky a tam ti povedia co a ako.. nepodcenila by som radsej nic.. do porodu este daleko... nestracaj cas zase inym lekarom..

lila69
10. sep 2013

V 30 tt by to troska mohol byt problem, nakolko by sa tato situacia mohla rozvinut do predcasneho porodu. Poznam veeela bab ktore s tvrdnutim brucha a skracovanim krcka lezia - lezali v nemocnici.
Ja sama mam kludovy rezim od 31tt makne mi krcok, skracuje sa mi a som na prst otvorena a tvrdne mi brucho . Takze lezim, nastastie len doma, ale tiez mi lekar doporucil hospitalizaciu.
Podobne som si odlezala aj pri prvom dietati.
V kazdom pripade by som si na tvojom mieste nasadila na to tvrdnutie magneB6 aj 6 tabletied denne a hlavne kludovy rezim = co najviac lezat.

yarnie
10. sep 2013

Ak to skracovanie zisťovali vyšetrením ručne, tak to kľudne môže byť, lebo každý lekár má inú veľkosť ruky, prstov a iný odhad.