Mykóza v 15. týždni
Ahojte 😊
som v 15tt a mám mykozu ktorej sa neviem zbaviť.
Mala som tablety krém aj vselico možné aj masticky. No pri najlepšom som mala pokoj týždeň a vrátilo sa to .
Takže mám otázku že či ste to mali aj vy tak že ste sa jej nevedeli zbaviť 😐 alebo či ste sa jej dokázali zbaviť 😊popripade ako ste sa jej zbavili .
Pretože vkuse vyberať si lieky a masticky ktoré niesu vždy najlacnejšie, už na to nemam nervy 😊
@nikk3y no zatiaľ som stale tehotná ale už budeme finišovat a odvtedy je pokoj. Zo začiatku som skúšala všelijaké možné probiotika si vkladať od spodu, intímne mydla a neviem čo, kopec peňazí to stálo a nezabralo. Tieto čipky mi zarabali v lekárni, stáli par eur a veľmi rýchlo zabrali.
Ja som ju mala cele tehotenstvo nepomohlo nic...len dookola kremy a tablety...zmizlo to porodom...odvtedy klop klop nič.mne doktorka povedala ze sa to tam viac dole prekrvuje a vznika mykoza tak neviem.dolezite je ze porodom zmizlo
Mala😅 jedine co zabera je neumyvat sa dole ničim, len cistou vodou. A skusala som kadeco a vkuse sa to vracalo.
Čiže veľa z vás ju malo 🤣 to mi už aj dr. Povedala že to prejde pôrodom

@nikk3y Ahoj.... Ja som si kúpila aj také penové mydlo v lekárni a celé tehotenstvo len s tým sa umývam... Stalo cca 8€.... A odkedy ho používam zmizlo to.... Poradila mi to lekárnička v lekárni... Masť namazol... Pripadne čipky plus to mydlo...