Myší chvost a bolesti hlavy v tehu
Ahojte baby... Často ma bolí hlava.. Som na začiatku tehu a k Dr idem až o týždeň piatok... Myslíte že by som mohla si robiť čaj z toho mysieho chvostu? Nazbierala som si ho sama... Spýtam sa aj Dr samozrejme, ale tak kým k nej pôjdem by som chcela vedieť vaše skúsenosti ďakujem
tak radšej si daj polovicu paralenu, ako experimentovať s bylinkami..
Ďakujem baby..tak to už nebudem piť ...ja by som si to nedala kebyže mi to niekto neodporuci.....
urcite nie. Mysi chvost patri k zenskym bylinkam, ale na problemy, ktore su mimo tehotenstva ;) Paralen/ Panadol mozes, ,kludne cely 🙂
Pri podobnych alternatívnych/babskych metódach je lepšie vždy si to overiť niekde vo širšom okruhu... aby si si podobným lapsusom nabudúce dieťa rovno nezabila...
@miskooo1987 práve preto som to tu napísala, aby baby poradili keď idem k Dr až budúci týždeň.... Jasné ze by som to nepila keby som si nebola istá.
@susedka1000 aha... lebo z tej jednej odpovede “už to nebudem piť” som pochopil že už si si dala...
@miskooo1987 ja som to pila pred tým, na bolesti hlavy a dosť mi to pomáhalo...a ako som zistila ze som tehu som chcela vedieť ci to môžem ci nie 🙂🙂
@susedka1000 tak to je ten lepší prípad, a dobre si urobila... 🙂

Rebríček (myší chvost) – vyvoláva kontrakcie a môže spôsobiť až potrat ...https://www.alza.sk/maxi/bylinky-v-tehotenstve