icon

Myší chvost a bolesti hlavy v tehu

susedka1000
3. sep 2020

Ahojte baby... Často ma bolí hlava.. Som na začiatku tehu a k Dr idem až o týždeň piatok... Myslíte že by som mohla si robiť čaj z toho mysieho chvostu? Nazbierala som si ho sama... Spýtam sa aj Dr samozrejme, ale tak kým k nej pôjdem by som chcela vedieť vaše skúsenosti ďakujem

karhu
3. sep 2020

Rebríček (myší chvost) – vyvoláva kontrakcie a môže spôsobiť až potrat ...https://www.alza.sk/maxi/bylinky-v-tehotenstve

s_a
3. sep 2020

tak radšej si daj polovicu paralenu, ako experimentovať s bylinkami..

susedka1000
autor
3. sep 2020

Ďakujem baby..tak to už nebudem piť ...ja by som si to nedala kebyže mi to niekto neodporuci.....

hradnapani
3. sep 2020

urcite nie. Mysi chvost patri k zenskym bylinkam, ale na problemy, ktore su mimo tehotenstva ;) Paralen/ Panadol mozes, ,kludne cely 🙂

miskooo1987
3. sep 2020

Pri podobnych alternatívnych/babskych metódach je lepšie vždy si to overiť niekde vo širšom okruhu... aby si si podobným lapsusom nabudúce dieťa rovno nezabila...

susedka1000
autor
3. sep 2020

@miskooo1987 práve preto som to tu napísala, aby baby poradili keď idem k Dr až budúci týždeň.... Jasné ze by som to nepila keby som si nebola istá.

miskooo1987
3. sep 2020

@susedka1000 aha... lebo z tej jednej odpovede “už to nebudem piť” som pochopil že už si si dala...

susedka1000
autor
3. sep 2020

@miskooo1987 ja som to pila pred tým, na bolesti hlavy a dosť mi to pomáhalo...a ako som zistila ze som tehu som chcela vedieť ci to môžem ci nie 🙂🙂

miskooo1987
3. sep 2020

@susedka1000 tak to je ten lepší prípad, a dobre si urobila... 🙂