icon

Na bradavkách krv: Mám sa obávať?

lubkaaa
15. aug 2007

mám menší problém.. dnes ráno som spozorovala, že z bradaviek mi vyteká troška krvi? stretli ste sa s tým niektorá? je dôvod na obavy?

chcem povedať, že ráno som mala na bradavkách jemný biely prášok (predpokladám mledzivo) a potom,keď som si troška pretrela bradavky mastičkou /robím to preto, lebo ich mám dosť citlivé-aby sa trochu pripravili a potom, pri kojení, ma veľmi neboleli../ tak mi asi na dvoch miestach vytiekla krv, fakt len troška, ale bola to krv..

krikri27
15. aug 2007

Lubkaaa, já jsem měla tento problém od 2. těhotenství, ale jen z 1 prsu , našla jsem hnědý flíček na prádle a po zmáčknutí kapička- doteď nevím, co to je, asi hormonální displazie, možná nějaká citlivá žilka.. Oni ti teď v těhu stejně skoro žádná vyšetření dělat nemůžou a nic nepoznají, když máš prsa splašená hormony 😅
Hlavně klid, já chodila na prohlídky na onkologii, je to už 5 let, občas mi to dělá, občas je klid, nikdy mi nic nenašli, prostě se mi nějak po prvním kojení, a to už je 9 let ty prsa úplně nezarazily 😉
Zajdi ke svému dr., ať jsi v klidu, ale myslím, že je to jen tím, jak se tam všechno mění 🙂

lubkaaa
autor
15. aug 2007

diki. vieš ja len nechcem robiť prehnanú paniku, ale zasa nechcem niečo podceniť.. tak asi to nechám tak, kým nepôjdem do poradne (o 9dní), a keby sa to zhoršilo, tak vyhľadám lekára skôr. inak ďakujem za odpoveď, aspoň viem, že nie som jediná.. ale kojila si v pohode?

katika1
15. aug 2007

lbkaa, neviem či máš to isté čo ja - z jednej bradavky mi tiež tečie trošinku krvy - trochu ma aj svrbí. Môj doktor ma poslal ku kožnej s tým a tá nevie čo to je a dala mi dve mastičky, ktoré mi to len zhoršili. Tak som si to začala len utierť z času na čas borovou vodou a trochu to pomohlo. 🙂

lubkaaa
autor
15. aug 2007

mne "netečie", len tak úplne málinko-že som videla červenú bodku, (a iba vtedy ked som s nimi pohýbala-ked som ich ráno namastila, teraz keď sa na ne pozriem tak tam nič nie je) a ja to mám na oboch bradavkách.. ale tak naozaj dúfajme, že to kojeniu nevadí.. 🙂 (na to ti doktor nič nepovedal? nepýtala si sa? no veď ja sa opýtam..)

😠 ale nie, aj keď doktor neodpovie uspokojivo, sila vôle je predsa väčšia! ja chcem kojiť a budem! 😀

trvalka
3. feb 2009

Ahoj Babuľky! Ja mám tiež problém s tým, že mi z jednej bradavky vyteká trošku krvi. Iba taký malý fliačik som si našla ráno na nočnej košeli. Riadne som sa zlakla. Teraz v piatok idem do poradne, tak som zvedavá čo mi povie doktor. 😒