Nadýchala som sa čistiaceho prostriedku: Čo robiť?
Prosím vás čo mám robiť neviem ci som sa nenadychala robila som s tierra verde drhla som vanu aj peroxidom 6 percentný aj,holými rukami ..a povedala som si a točí sa mi veľmi veľmi hlava ťahá ma do pravej strany. Podľa mňa to je z toho ja viem ze som hlúpa ale chvíľu som asi 3xmin umyvala peroxidom ale krémový aj tým tierra verde eko na pranie. Žiadne lieky našom nevzala.. neberiem. Prosím vás čo mi pomôže zdá sa mi ze neviem normálne chodiť. Sama som do piatku je tu niekto kto je zdravotak:(
Peroxid sa pri reakcii so spinou rozpada na vodu a kyslik, takze tam ti nic nehrozi. To tiera verde nepoznam, ale ked si to skombinovala, tak mohlo dojst ku kadejakym chemickym reakciam
Už som volala záchranku dr toxikolocneho mi povedal ze sanitku šoférovať neviem . Na ten alerid sa opýtam pozriem zial musia ma vyšetriť aj keď nechápem nechápem. To na pranie je písané eko ale je tam niečo hyd.sodny tak uvidíme. :/ veľmi ma aj hlava boli . Vdaka
Ja som ťažká fetacka čistiacich prostriedkov 🙂 často upratujem
Nebude ti nič, otvor okno a riadne vyvetraj
No ako, už je lepšie?
A ty si prvy krat umyvala kupelku? Pokial to nefetujes nic ti nebude.
Podľa mňa si sa len veľmi vystresovala
Umývam cifom a octom. Lenže použila som prvý krát peroxid a také granule. V nemocnici mi povedali ze mam horúčku 37,9 ja ze co mi je tak teplo a slúžia mi oči a ze mam zápal trubice a to co som dýchala nato sa nejak nevyjadrili ale ze troska to mohlo niečo spraviť. Takze som došla zo zápalom zato ma aj hlava bolí. Ale ta hlava sa mi vraj krúti z toho zápalu co spája ucho a mam tam zrejme nejakú bakteriu riadne rozsirenu alebo vraj aj to ráno mam riešiť. :/ďakujem za vaše odpovede. 🤍

zavolaj sem, poradia ti-----Nepretržitá 24-hodinová konzultačná služba pri akútnych intoxikáciách s celoslovenskou pôsobnosťou:
+421 2 54 774 166
@damira90