Náhrada za Torecan čipky
Baby,prosím pomoc..;( zistila som,že som tehotná s druhým dieťatkom ...prvé tehotenstvo mi bolo celých 9 mesiacov neskutočne zle,že som plakala,keď som mala len ísť na kontrolu k lekárovi,čo mi bolo tak zle,jedine čo mi pomáhali,boli Torecan čipky...to bolo 3 roky dozadu...už ku koncu tehotenstva som ich doslova hľadala po celom západnom Slovensku,lebo bol výpadok a vraj sa ani nedovazaju už :( držali ma doslova pri živote,keď som schudla z 52kg na 40cca v prvom trimestri..:( teraz keď mám už malého, neviem ako to zvládnem, neviete,či sa niekde na SVK v nejakej lekárni nevyrábajú? Alebo tým čo, zaberal nejaká náhrada? Z deganu som ospala strasne,,:( tabletkova forma mi moc nezaberá Torecanu...
@nafka0483 Áno,už mi je zle..žalúdok ako na vode a napína ma zvracať :( vraj aj v nemocniciach dávajú len degan,keď majú nevoľnosti..ja len nechápem,prečo sa vyparil tento liek, respektíve ho prestali dovážať na SVK,keď pomáhal dosť veľa ženám...dokonca ani do ČR nedovazaju uz

@tinus89 Injekcia by pre teba nebola alternativa? Mne dali degan injekcne miesto torecanu ked mal vypadok. Ale teda ja som zvyknuta na injekcie.
A uz ti je zle? Lebo nemusis to mat rovnako ako v prvom tehotenstve ;)