icon

Napätie v bruchu v 8. týždni tehotenstva

29. máj 2025

Dobrý večer, chcem sa podeliť o strašne zvláštnu vec, som druhýkrát tehotna, prvé tehotenstvo bolo rizikové a veľmi ťažké ale dopadlo dobre, teraz som v 8tt, a chcem sa spýtať ci sa niektorá z Vás stretla s tymto..
Večer som upratovala a natiahla som sa vysoko na poličku pre veci, a zacítila som strašne napätie v bruchu, akoby som si ho natiahla alebo neviem, ale však teraz je ešte babo tak malé, že neverím ze to môže byť niečo spojené s tým..
Zažila ste to už niektorá? Je ti normálne? Možno blbé otázky ale ja sa už po prvom raze tak veľmi bojím. Ledva som dcérku donosila

nika11103
29. máj 2025

Ak sa ti čokoľvek nezdá , išla by som svojmu doktorovi - ak sa bojíš , chod čo i na pohotovosť . Osobne si nemyslím, že by sa stalo niečo , ale vzhľadom aj k predchádzajúcemu rizikovému tehotenstvu , ja by som sa šla dať pozrieť ! Kľudne aj hneď teraz . Moc držím palce daj vedieť

autor
29. máj 2025
@nika11103

Ak sa ti čokoľvek nezdá , išla by som svojmu doktorovi - ak sa bojíš , chod čo i na pohotovosť . Osobne si nemyslím, že by sa stalo niečo , ale vzhľadom aj k predchádzajúcemu rizikovému tehotenstvu , ja by som sa šla dať pozrieť ! Kľudne aj hneď teraz . Moc držím palce daj vedieť

@nika11103 no dúfam že sa do zajtra nič nestane, lebo muž je odcestovaný a ja som s malou dcérkou sama a zas pohotovost nechcem volať ak nelrvacam a nemám bolesti.. tak dúfam že bude všetko dobre, držte mi palce, ďakujem, dám vediet

riama123
29. máj 2025

Zažila ...tiež som sa nasťahovala na poličku a na boku presne taký pocit....ale odznelo to....nič to nebolo....ale pre pokoj duše zavolaj ráno aspoň dr 😉

nika11103
29. máj 2025

Isto bude všetko v poriadku