Napätie v bruchu v 8. týždni tehotenstva
Dobrý večer, chcem sa podeliť o strašne zvláštnu vec, som druhýkrát tehotna, prvé tehotenstvo bolo rizikové a veľmi ťažké ale dopadlo dobre, teraz som v 8tt, a chcem sa spýtať ci sa niektorá z Vás stretla s tymto..
Večer som upratovala a natiahla som sa vysoko na poličku pre veci, a zacítila som strašne napätie v bruchu, akoby som si ho natiahla alebo neviem, ale však teraz je ešte babo tak malé, že neverím ze to môže byť niečo spojené s tým..
Zažila ste to už niektorá? Je ti normálne? Možno blbé otázky ale ja sa už po prvom raze tak veľmi bojím. Ledva som dcérku donosila
Ak sa ti čokoľvek nezdá , išla by som svojmu doktorovi - ak sa bojíš , chod čo i na pohotovosť . Osobne si nemyslím, že by sa stalo niečo , ale vzhľadom aj k predchádzajúcemu rizikovému tehotenstvu , ja by som sa šla dať pozrieť ! Kľudne aj hneď teraz . Moc držím palce daj vedieť
@nika11103 no dúfam že sa do zajtra nič nestane, lebo muž je odcestovaný a ja som s malou dcérkou sama a zas pohotovost nechcem volať ak nelrvacam a nemám bolesti.. tak dúfam že bude všetko dobre, držte mi palce, ďakujem, dám vediet
Zažila ...tiež som sa nasťahovala na poličku a na boku presne taký pocit....ale odznelo to....nič to nebolo....ale pre pokoj duše zavolaj ráno aspoň dr 😉
Isto bude všetko v poriadku

Ak sa ti čokoľvek nezdá , išla by som svojmu doktorovi - ak sa bojíš , chod čo i na pohotovosť . Osobne si nemyslím, že by sa stalo niečo , ale vzhľadom aj k predchádzajúcemu rizikovému tehotenstvu , ja by som sa šla dať pozrieť ! Kľudne aj hneď teraz . Moc držím palce daj vedieť