icon

Náprava maternice otočenej dozadu

ivanausiakova
8. sep 2023

Ahojte, prosim Vas o radu, idealne tie, ktore ste z okolia Popradu.

Som v 13tom tyzdni tehotenstva, skoncila som v nemocnici s pritlacenymi nervami => dovodom je ze maternicu mam vzadu a este aj stocenu smerom dolu a zvacsovanim tlaci na nervy.
Docitala som sa tu v niektorom vlakne, ze vraj to vie gynekolog napravit => prosim mate s tym niektora skusenosti a ak ano viete mi aj odporucit, ktory to robi? Moj mi povedal, ze sa to neda.

Dakujem velmi pekne za pomoc.

pribinak
8. sep 2023

@ivanausiakova otočiť sa dá dieťa ak je pred pôrodom otocene ritkou dolu, ale nie maternica

Buď začni dôverovať svojmu gyn., alebo ho zmeň

jakoma
8. sep 2023

@ivanausiakova ja som este tehotna nebola, ale gynekolog, ktoreho som uz zmenila mi hovoril, ze ked budem tehotna, bude to sledovat a v prvom trimestri sa mi maternica spravne natoci, alebo ak nie tak ju nejakym sposobom "napravi" aby sa malo dieta kde dalej vyvijat

ivanausiakova
autor
8. sep 2023

@pribinak ahoj, tu pisu baby ze im to robili: https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/skusenosti-s-otocenou-maternicou-pocas-tehotenstva/ tak len pre info ze sa to robit zvykne ak to nejde samo

ivanausiakova
autor
8. sep 2023

@jakoma ahoj a vies mi prosim (kludne aj do sukromnej spravy) napisat odkial si a ako sa vola gynekolog? Ja len ze sa nemozem hybat jak mi to tlaci na nervy, som v nemocnici na liekoch, co nie je tiez sranda pre vyvoj babatka a ak by bol daky, ktory by to aspon skusil nech sa mi ulavi a mozem vysadit lieky, tak by som to urcite vyskusala. Dakujem krasne.