icon

Nechutenstvo v 6. týždni

27. sep 2021

Ahoj ženy. Som cca v 6 tt a začína mi bývať zle. Ráno sa zobudím a dostat do seba raňajky je veľmi ťažké. Pritom z domu predtým som nikdy neodišla bez raňajok. Nechuti mi vôbec :(. Je to normálne v prvom trimestri?

pininka1
27. sep 2021

Uplne, u mna to trvalo do 6 mesiaca. Vyslovene som sa musela nutit do jedla. Ale odporuca sa,kym.este vstanes, daj si k posteli suchy rozok,.alebo nejaku poskotu a dat si toto. Aby ti nebolo zle hlavne z hladu a nizkeho cukru

autor
27. sep 2021

@pininka1 🥺 snáď mi to prejde pretože ja som pravidelne mala raňajky desiaty obedy olovrant a večeru. A príde mi zvláštne že zo dňa na deň takto. A ešte tak skoro že v 6tt 😳🥲
A neschudla si?

lienka.7
27. sep 2021

Aj ja som to mala. Nechutilo mi jest pocas celeho dna. Vobec nic. Vyslovene som si len dzobkala ked mi daco prislo na chut.

marianna_peskova
27. sep 2021

Jasné, je to úplne normálne. Ja som mala nechutenstvo od 6. týždňa do 14. týždňa a vraciam každý deň doteraz (šiesty mesiac).

ikonica
27. sep 2021

Je to normalne... Ja som v prvom tehu v zaciatkoch schudla 4-5 kg... A teraz v druhom zatial 3,5... Nechuti mi jest ani pit, ale ked sa nenajem dlho, tak ma potom riadne natahuje na vracanie... Vacsinou nevraciam, ale len naprazdno ma natahuje... Dufam ze do 16tt to prejde... Ale taka skutocna chut do jedla prisla az po porode...

katarinka2290
27. sep 2021

Ja som od 7tt do 16tt vracala skoro kazdy den,prezivala som iba na suchom pecive,bananoch a presnidavkach.aj z vody mi bolo zle.tteba si dat nieco rano lebo to aj akor od hladu byva este horsie.tiez som schudla asi 3 kila a teraz uz zjem skoro vsetko-som v 7 mesiaci ale nechuti mi vrlkr mnozstvo,napr.k obedu mi staci bud len polievka alebo druhe

tht
27. sep 2021

Ja som tiež 6. tt+ pár dni a mám to narovnako, okrem toho mám zápchu, inokedy hnačku, krúti sa mi hlava, som citlivá na vône, prsia ma bolia a sú napuchnute, chodím veľa na malú potrebu, a som strasne strasne unavená…ja len dúfam že žiadne zvracanie nepríde lebo to znášam veľmi zle🥲

autor
27. sep 2021

Baby vidím že to mame minimálne podobne a je to asi teda bežne. Mna ešte aj hlava boli a tiež mam naliate prsia. A o tom že mi niektoré veci smrdia čo mi predtým vonali, ani nehovorím, že ako smrdia. Vždy som myslela že tehotné to nejak asi moc berú. Ale teraz viem že je to pravda že tie vône a tak skratka to príde a nedá sa s tM nič robiť. Dúfam že to že nebudem tak často papať nebude mat nijaký vplyv má vývin dieťatka pretože naozaj mi nechuti 🥲🥺

1angelika
27. sep 2021

Musíš to len vydržať iné ti neostáva..tieto nevolnosti kto nezažije nepochopí, darmo to budú iné ženy opisovať. Kup si femibion a aspoň to užívaj, inak si myslím, že sa nemusíš o vývin dieťaťka báť, ja som nemohla nič normálne zjesť do 7 mesiaca , ovocie napríklad vôbec nie a dieťa bolo úplne zdravé, držím palce 🙂