icon

Neskutočne zvýšený tep srdca v 30. týždni

fronculka
20. dec 2013

ahojte, som v 30tt. minule som bola v obchode a kludne bez stresov som si vyberala v regali keksik, z nicoho nic mi srdce zacalo ako keby saliet nebilo pravidelne a tepna na krku mi isla vybuchnut, srdce mi bilo tak silno a tak rychlo ze som sa neskutocne zlakla a vybehla na vzduch te pocit sa proste ani opisat neda pomaly sa to ukludnilo ale bola som slaba, odvtedy sa mi stava ze aj ked som v klude aj ked lezim nijak sa nezatazujem ani fizicky a ani psychycky pocitujem ze srdce mi ide ako o zivot niekolko sekund a zas to prejde, mate niekto s tym skusenosti? co to vlastne je?

zuzkat1
20. dec 2013

@fronculka asi kvoli vyssej zatazi... Neviem...ja mam v pokoji tep nad 95. Aj ked nie som tehotna. Opytaj sa na poradni.

silvia321
20. dec 2013

Ahoj, moze to byt vselico, ale aj nic vazne, urcite by som sa s tym zverila lekarovi....ja som takyto stav mavala tiez, ze mi z nicoho nic zacalo hrozne bit srdce, ale tak mala som aj ine priznaky, ako napr. pocit slabosti, velka unava, vypadavanie vlasov a nakoniec mi zistili, ze mi nepracuje stitna zlaza dobre, vyoperovali mi ju, kazdy den uzivam bohuzial hormony, ale tak uz taketo stavy nemavam, ale to som nebola tehotna, ked sa na to prislo....drzim palce, aby sa to cim skor upravilo. a aby to nebolo nic vazne...