icon

Neurológ v tehotenstve

romikk22
3. nov 2021

Ahojte , prosim Vas viete mi niekto odporucit neurologa ktory ma v tehotenstve neodbije a bude sa snazit zistit pricinu mojich stavov? Zvykne mi trpnut ruka, potom tvar aj usta , neskor bolest hlavy... mavala som to par rokov do zadu a brala som tbl na migrenu avsak po prvom porode to preslo a 4 roky mi nic nebolo absolutne, teraz ako som tehotna sa to vratilo a je zle. Avsak nik neriesil kde je pricina...Bola som na neurologii kde mi pov ze v tehotenstve nemozu nic jedine infuzie. Avsak nic viac k tomu. Ziadne vysvetlenie preco to moze byt , co to moze vyvolat... co robit, ako sa tomu snazit vyhnut .... vcera som mala stresujuci den a dnes rano sa mi to stalo opat. Som v 21 tt.. neviem ci to moze byt mogrena alwbo aj tetania ma take priznaky.. dakujem

leuska1991
3. nov 2021

@romikk22 ahoj,ja som trpela neskutocnymi trpnutiami koncatin. Aj migrenami. Bolo to hlavne vyvolane tehotenstvom. Neriesila som to lekarom. Este sa k tomu pridal extremne vysoky tlak. Ako som porodila tak vsetko preslo. Tehotenstvo je velka zataz na organizmus. Drzim palce,ale asi treba vydtzat chvilku a prejde to. Myslim si ja😊

katulastraka
3. nov 2021

@romikk22 mne sa tiez pocas tehotenstva vratili migreny. Kedze sa ti to zjavne objavuje po strese, tak sa treba hlavne ukludnit a nestresovat sa. Ak sa to aj tak stane, tak si daj paralen v klude, lebo babatku viac skodi ta bolest ako paralen.

veronika0310
3. nov 2021

Takéto stavy som mala aj ja, bola mi zistená tetánia. Ale po druhom pôrode to odznelo