Neustále nevoľnosti v tehotenstve 13tt
Ahojte dievčatá. Som momentálne 13+4 tt a od 7. týždňa mi je nonstop zle. Našťastie nevraciam, no celý deň mám buď žalúdok na vode alebo mi je po akomkoľvek jedle ťažko, cítim sa extrémne plná aj ked toho nezjem veľa, nonstop sa mi grgá, nadrapuje ma, veľakrát sa mi vracia obsah žalúdka naspäť do úst... Je to príšerné a uz som zúfalá. Beriem utrogestan, možnože je to spôsobené aj týmto zvýšeným hormónom, no doktorka mi predpísala xonveu, ktorá mi uz tiež bohvieako nezaberá. Nemali ste s tým niektorá skúsenosť? Čo vám pomáhalo? Alebo kedy vám začalo byť aspoň trochu lepsie? Budem veľmi vďačná za akúkoľvek radu ci tipy 🥺🙏
Nic len pockat mi pomohlo... Pri prvom tehotenstve mi odisli nevolnosti v stvrtom, pri druhom az v piatom mesiaci. Neustale nieco male lahke jest, aby zaludok nebol nikdy prazdny, aj pri posteli som mala piskoty. Na pitie som nezniesla nic okrem sirupovej vody, ktoru inak neznasam... Treba si najst co pomaha, aspon trochu ulavi. Je to narocne, ale prejde to.
@valala7 skús nasadiť magnézium citrát + striedaj kamilkový a zázvorový čaj po malých dúškoch.
vracala som cele tehotebstvo neraz aj pocas jazdy z okna, raz som ledva stihla hlavu vystrcit z autobusu 🙂 ale ja som mala dve deti v bruchu. tie hormony boli moc na mna.bud rada ze nevracias teda a mne trosku ponahal nanuk a vsade som sosebou nosila kabelku tzv krmitko, ktore som mala napchate piskotami a tie som podchvilou chrumala
Mne sa to zlepsilo asi posledny mesiac, no na rad prislo zadychavanie, ledvachodenie, nevladnost🤣🤣🤣z kaluze do blata.. nieco prejde a nieco ine zas pride🤣🤣
Nie je dobre ostať hladná, super je zazvorovy čajik, lizatka a mne pri tretom velmi pokahala xonvea

Po porode. Akoby lusknutim mi bolo ok. A to este rano pred porodom som zvracala.