Neustupujúca nádcha v treťom trimestri: Ako ju riešiť?
Ahojte, som v 36tt a mám už asi tri tyzdne nádchu. Nonstop upchaty nos na ktorý nič voľnopredajné nezaberá ani naparovanie ani esenciálne oleje nič. Fakt som vyskúšala všetko. Sople mám žlté ale okrem tohto nič. Žiadna bolest v krku ani kašeľ. Už som z toho na nervy keďže sa mi kvôli tomu zle dýcha a v noci zle spi. Máte niekto skusenost alebo čo by mohlo pomoct?
@pribinak
Vždy keď som ich už mala žlté tak to bol už koniec preto som teraz prekvapená že sa toho nemozem zbavit. Ďakujem, zajtra skocim😔
@beatrice1111 ahoj ja som pri 1. Tehu v 9 mes vkuse hlieny ale zelene z nosa aj som vykasliavala, bola som na vyteri vsetko ciste primar ci to nemoze byt alergia, ako som porodila same to zmizlo. Ale co som chcela povedat trapila som sa plny nos nemohla som dychat aj ten porod bol tazky nemohla som sa nadychnut nosom a to bolo mesia jul. O 2 roky dalsi porod tiez v july a zase upchaty nos uz som uzivala muconasal sprej uz mi to bolo jedno hlavne, ze som dychala a hlavne na porod som si zobrala sprej a to som uz vpohode predychavala 😊 aj porodila.
@mata0076 ja som nakoniec bola u dr a mám atb a aj atb kvapky do nosa 😌 zapalene dutiny
@beatrice1111 skore uzdravenie prajem 😊
@beatrice1111 robil crp?
@mata0076 ďakujem ❤️
@beatrice1111 a co vám konkrétne predpísal?
@beatrice1111 a co vám konkrétne predpísal?

Akurát že keď máš žlté sople tak už sa nemôžeme veľmi baviť o nadche
Normálne chod k doktorke, dá ti lokalne ATB napr pamycon