icon

Nevoľnosť v 15. týždni tehotenstva

vanesa0905
12. dec 2021

Baby kedy vám presli nevoľnosti? Ja som 15 týždeň a stále je to hrozne celý deň ma napína a je mi zle. Všetko mi smrdí aj celý môj byt mi zapácha takou hnusnou vôňou stále si len zapalujem voňavé sviečky a aj do zásuvky som si kúpila vône ale aj tie mi smrdia neviem už co mam robiť vyskúšala som aj tabletky proti nevoľnosti nič nezaberá som už zúfalá.

dominikasvince
12. dec 2021

@vanesa0905 mne až v 16.tt a potom mi sem tam prišlo nevoľno ale už som nevracala

fleur1111
12. dec 2021

@vanesa0905 musis len pretrpieť. Mne tiež veľa veci smrdelo, dokonca aj pracie gély, musela som zmeniť na prášok, inak ma nadrapovalo.

petulela
15. mar 2022

@vanesa0905 môžem sa opýtať, že či Vám tie nevoľnosti už zmizli?

vanesa0905
autor
15. mar 2022

@petulela Ahoj nie nezmizli už som 29 týždeň a je mi stále zle tie pachy sa už upokojili ale hnusná chuť v ústach zostala aj ma napína z jedla tak už asi mi zostáva len vydržať do pôrodu prečo sa pýtaš?

petulela
23. mar 2022

@vanesa0905 zaujímalo ma to, pretože som mala neskutočne nevoľnosti, nedalo sa to už vydržať od 5tt mi nabehli, teraz som len 9+3, ale posledné dva dni sú 🙏 našťastie o dosť znesiteľnejšie...možno aj preto, lebo som mala v tele dva plody(a sa uvádza, že môže byť dvojnásobne zle) ale teraz ten druhý už nie je poriadne vidieť, už mizne