Nevoľnosti v prvých mesiacoch
Ahojte mamičky. Ako ste boli s nevoľnosťami v prvých mesiacoch? Ja som sa pred pár dňami mala hrozne, na zvracanie mi bolo, ležala som celé dni. A teraz zrazu už 2dni je všetko v poriadku. Ja som len zvedavá, ako ste na tom vy? Dúfam, že je s bábätkom všetko v poriadku. Len mi to je čudné, 3-4dni nevoľnosť a zrazu nič . Dnes som 5tt+6. Áno viem nemám komplikovať , ale určite viete aké to je..😃 (naokolo nemám žiadnu tehuľku, rada si vás “vypočujem”☺️)
@kitti26 ja som 7mesiac a doteraz mam nevolnosti.. nie take silne ako prvych 5mesiacov ale este mi byva sem tam zle rano... a tiez niekedy mi nie je vobec zle a potom to pride a stoji to zato ta nevolnost.... 🥲 Si na zaciatku tehotenstva, vacsinou to trva do 3mesiaca. Ale potom su tu zeny napr ako ja ze 7 a pretrvava to🤣
@kitti26 mávala som do 14tt nevoľnosti že som nedokázala ani vstať z postele. Do 23tt som potom mala stále nechuť na niektoré veci. Až po 600nedelí sa mi vrátila chuť na všetko. Boli lepšie dni, boli horšie dni. To najhoršie zacalopo 9tt

@kitti26 tiež som mávala lepšie a horšie dni, no mám pocit, že s pribúdajúcimi týždňami sú len horšie a ešte horšie dni :D