icon

Neznesiteľná bolesť chrbta v tehotenstve: čo pomáha?

katkaa661
2. dec 2023

Ahojte,
som 15+2 tt a už asi 3 dni ma neskutočne bolí chrbát, konkrétnejšie spodná časť chrbta, kríže. Keď sedím mám problém sa postaviť. Aj pri bežných činnostiach je to hrozné. Môže to znamenať niečo zlé? Čo by ste mi odporučili?
Ďakujem

svetlonos
2. dec 2023

@katkaa661
okamzite pohotovosť, znama takto potratila. Nechcem ta lakat ale ani pisat, vyloz nohy a zapni telku. Volaj pohotovost a chod. Radsej 3x nadarmo ako neist a problem. Drzim palce.

ferihegy
2. dec 2023

@katkaa661 Mala som to v 20tt. Do toho ma.bolelo aj brucho. Mala.som zapal.oblicky. Tyzden som bol v nemocke.

katkaa661
autor
2. dec 2023

@ferihegy idem teda na pohotovosť. Mám sa teda pre istotu dožadovať aj nech mi urobia sono obličiek?

lossless
2. dec 2023

@katkaa661 ja som po par dnoch takychto bolesti dostala horcuky a bol to covid

adel2020
2. dec 2023

@katkaa661 tak co ako si dopadla na pohotovosti?

katkaa661
autor
3. dec 2023

@adel2020 bábätko a všetko čo sa týka tehotenstva je našťastie v poriadku. Zobrali mi moč, za výsledky budem volať v pondelok. Na obličky to vraj nevyzerá, len teda mám si pozrieť nejaké cviky na chrbticu. Takže ja dúfam, že mi to prejde, lebo je to hrozná bolesť.

ferihegy
3. dec 2023

@katkaa661 Ja som isla na gynek. pohotovost. Nevedeli co to je. Sono dietatla ok, zobrali mi krv a poslali.ma na chirurgou a odtial na urologiu. Oni si to riadii.