Nízke pohyby bábätka v 31. týždni: Je to normálne?
Zdravím, ja by som sa chcela opýtať vás skúsenejších či ste to už niektorá zažila a bolo všetko v poriadku. Som v 31 týždni a malého pohyby a kopania cítim príliš nízko až priam v podbrušku. Neviem či je to len tým, že sa ešte možno neotočil hlavou dole a zrovna v tom podbrušku má nohy alebo to môže byť niečím vážnejším. Chcela som sa najskôr spýtať tu ako utekať hneď na urgent a stresovať napríklad.
ani stres ani urgent. Načo, sama píšeš, že tam má nožičky, tak to je normálne, že to tam cítiš.
Ja som 34 tt a bábätko je nohami dole od 24 tt a kopance sú cítiť ako keby chce vyjsť von .. krčok soim mala donedavna 4 cm čiže idealne .. je to neprijemne ,ale normálne .. pokiaľ nešpinis nieje čoho sa báť..
Prepac, ale ako by ti s tymto pomohli na urgente? 🙂
Ja som v 30tt, mala je stale hlavou hore a mam ju polozenu dost nizko. Tiez kopance citim dolu, ale to je ok, lebo ved tam predsa kope nozickami. Niekedy mam pocit, ze mam nohu az v ....
@diewcatqoo neviem ako by mi pomohli, len som sa akosi vystresovala lebo som čítala už kadejaké príspevky, že museli ženy ísť do nemocnice a neviem čo všetko možné 🙈
Bábätko je v obale pokiaľ nepraskne voda alebo nieje špinenie tak.je to ok úplne bežné keď je ritkou dole
@engiii Ďakujem za upokojenie 😊

To nie je dovod ist na urgent.