icon

Nízke pohyby bábätka v 31. týždni: Je to normálne?

22. apr 2024

Zdravím, ja by som sa chcela opýtať vás skúsenejších či ste to už niektorá zažila a bolo všetko v poriadku. Som v 31 týždni a malého pohyby a kopania cítim príliš nízko až priam v podbrušku. Neviem či je to len tým, že sa ešte možno neotočil hlavou dole a zrovna v tom podbrušku má nohy alebo to môže byť niečím vážnejším. Chcela som sa najskôr spýtať tu ako utekať hneď na urgent a stresovať napríklad.

really8
22. apr 2024

To nie je dovod ist na urgent.

martul
22. apr 2024

ani stres ani urgent. Načo, sama píšeš, že tam má nožičky, tak to je normálne, že to tam cítiš.

engiii
22. apr 2024

Ja som 34 tt a bábätko je nohami dole od 24 tt a kopance sú cítiť ako keby chce vyjsť von .. krčok soim mala donedavna 4 cm čiže idealne .. je to neprijemne ,ale normálne .. pokiaľ nešpinis nieje čoho sa báť..

sejbipi
22. apr 2024

@engiii tiež krčok cez 4cm a bábo je otočené nohami dole, častokrát mám tlaky zospodu, akoby chcelo výjsť ale vraj je to v norme

diewcatqoo
22. apr 2024

Prepac, ale ako by ti s tymto pomohli na urgente? 🙂
Ja som v 30tt, mala je stale hlavou hore a mam ju polozenu dost nizko. Tiez kopance citim dolu, ale to je ok, lebo ved tam predsa kope nozickami. Niekedy mam pocit, ze mam nohu az v ....

autor
22. apr 2024

@diewcatqoo neviem ako by mi pomohli, len som sa akosi vystresovala lebo som čítala už kadejaké príspevky, že museli ženy ísť do nemocnice a neviem čo všetko možné 🙈

engiii
22. apr 2024

Bábätko je v obale pokiaľ nepraskne voda alebo nieje špinenie tak.je to ok úplne bežné keď je ritkou dole

autor
22. apr 2024

@engiii Ďakujem za upokojenie 😊