Obávam sa mimomaternicového tehotenstva
Ahojte maminky! pred rokom som musela podstúpiť zákrok na prerušenie tehotenstva-prázdny plodový vačok. Teraz som znovu tehotná ale mám pocit, že veľmi pomaly mi silnie čiarka na teste. Som síce len na začiatku, ale čiarka mi príde slabá aj ked porovnavam ob deň. Najviac sa obávam mimomaternicoveho tehotenstva ktoré sa prejavuje slabým HCG rastom. Stalo sa niektorej že mala mimomaternicove tehotenstvo po kyretazi??? Mali ste aj vy slaby nárast HCG na testoch???
Keď som mala mimomaternicové tehotenstvo ktoré skončilo akutnou operaciou, tak na teste boli kolajnice, teraz som znovu tehotná, dieťatko je tam kde ma byť at esty som mala zo začiatku slabé, ani som nevedela rozoznať či mi silnejú ked som si ráno robila, každopadne z ranneho moču mi vždy vyšiel test slabší než v ten istý deň ale poobede alebo večer 🙂 takže je to individualne asi
ja som mala mimomaternicove po kyretazi… testy mas podla mna pekne, ale z testov sa mimomaternicove neda vyčítať.. to ti povie az doktorka na kontrole, ci v maternici nieco vidi alebo nie… ja som mala mimomaternicove dokonca 2x, raz mi to prasklo a mala som bolesti a krvacala som, druhy krat som necitila nic, len teda na sone nebolo nic, takze bolo to jasne… drzim plce

nemas fotky testov?