icon

Ochorela som na začiatku tehotenstva

Včera o 18:20

Ahojte, máte skúsenosti s ochorením na začiatku tehotenstva? Keď prišla vlna týchto silných chripok, ochorla som od detí. Oni mali vysoké horúčky, ja nie. No silný kašeľa zanesené pľúca. Ako tak ma to prešlo až po mesiaci. Teraz v treťom mesiaci som sa znova zobudila s plným nosom a začína ma bolieť hrdlo. Už sa bojím aby to nemalo vplyv na bábätko.

marhulka13
Včera o 18:22

@anonym_autor ja som takto bola vkuse chorá, keď som čakala prvé dieťa. Syn je úplne vporiadku. Teraz som znovu tehotná a už som bola chorá dvakrát, aj atb som brala. Tak snáď to bude zase dobre

anonym_2fdb56
Včera o 19:27

@anonym_autor mam 4 deti a vzdy som bola chora a deti su ok, teraz cakam dalsie a zniva som chora. Tohto sa nebojim, len ja mavam strasne kasle, ze prirodne veci mi nepomahaju, a lieky sa velmi nemozu, hlavne tie, co mi zaberaju, aspon trosku, typu Stoptussin...tak snad to dako prezijem. Babatku sa nema co stat, pokial nemas horucky, hlavne v 1.trimestri. ja som presla aj covidom s teplotami, aj crevnou chripkou a dieta je ok.

anonym_ea892f
Včera o 20:05

Cele tehotenstvo som bola vkuse chora, kazdy mesiac, lebos tarsi syn zacal chodit do skolky a vsetko som dostala od neho. :D a zijeme.

anonym_4b2954
Včera o 21:44

@anonym_autor Držím palce, ale ak si zvládla kritický prvý trimester už sa nemáš čoho báť. Bude to dobre 🙏 Ja som chorobu v prvom trimestri nezvládla a potratila .Teda zamlknutý potrat a viem, že kvôli tomu, že som bola strašne chorá. Neskôr som počas tehotenstva brala 4x antibiotiká a všetko dopadlo dobre, dieťa zdravé 🙏❤

anonym_4b2954
Včera o 21:47
@anonym_2fdb56

@anonym_autor mam 4 deti a vzdy som bola chora a deti su ok, teraz cakam dalsie a zniva som chora. Tohto sa nebojim, len ja mavam strasne kasle, ze prirodne veci mi nepomahaju, a lieky sa velmi nemozu, hlavne tie, co mi zaberaju, aspon trosku, typu Stoptussin...tak snad to dako prezijem. Babatku sa nema co stat, pokial nemas horucky, hlavne v 1.trimestri. ja som presla aj covidom s teplotami, aj crevnou chripkou a dieta je ok.

@anonym_2fdb56 Ja som bola natom rovnako. Dovtedy vôbec nie často chorá a len čo som otehotnela som strašne ochorela (robila som s ľuďmi, malý škôlkár).Nič prírodné nezaoberalo,doktor mi musel predpísať lieky čo vraj môžu tehotné a napriek tomu som potratila.

zuzikak
Dnes o 09:40

neboj sa choroby mamy nemaju ziaden vplyv na vyvoj dietata.