Odstránenie bradavíc v tehotenstve
Ahojte som v 14 tyzdni a medzi palcom a ukazovakom mam dve bradavice, ktore mi zacinaju dost vadit...ci pri praci, obliekani. Chcem si ich dat odstranit, len neviem ci sa to v tehotenstve moze? Viete mi prosim poradit? Volnopredajne produkty nechcem, raz som sa jednej bradavice po dlhom trapeni zbavila a teraz ich tam mam 2.
@anonym_autor pri poslednom tehotenstve som mala veľa bradavíc na ruke, normálne mi ich kožný lekár odstraňoval laserom.
Vypalovat sa mozu,pripravky na predpis mne nechcela dat- mozu byt teratogenne. Ja mam skusenosti s babskymi domacimi receptami,ale neviem ci mas na to chut.
@anonym_autor bradavice su virusoveho povodu podobne ako herpes, ich mechanicke odstranenie neriesi problem. Treba posilnit imunitu.
@anonym_autor bradavice su virusoveho povodu podobne ako herpes, ich mechanicke odstranenie neriesi problem. Treba posilnit imunitu.
@sissy27 to sa mi stalo druhykrat na tom mieste ako ich mala moja mama...
@sissy27 to sa mi stalo druhykrat na tom mieste ako ich mala moja mama....takze potrebujem sa ich zbavit, pretoze mi dost vadia
Bola som na vypalenie dusikom u koznej, asi na prelome 8-9mesiaca. Mozes. 🙃
Plus som si kupila kolodium forte a potierala.
@sissy27 to sa mi stalo druhykrat na tom mieste ako ich mala moja mama....takze potrebujem sa ich zbavit, pretoze mi dost vadia
@anonym_autor este raz - je to virus, to, ze ich odstranis mechanicky ti nevyriesi problem, objavia sa inde. Herpes tiez ked si odtrhnes, tak si nic nevyriesila, nie? Potrebujes posilnit imunitu a zmiznu a neobjavia sa nove. Kup si nejaku hlivu ustricovu alebo nieco co mas overene na podporu imunity.
@anonym_autor este raz - je to virus, to, ze ich odstranis mechanicky ti nevyriesi problem, objavia sa inde. Herpes tiez ked si odtrhnes, tak si nic nevyriesila, nie? Potrebujes posilnit imunitu a zmiznu a neobjavia sa nove. Kup si nejaku hlivu ustricovu alebo nieco co mas overene na podporu imunity.
@sissy27 ja som ich chytila od romskych ziakov, kotrych som ucila a po vypaleni sa mi dalsie uz neobjavili. Je to mozno aj 5-6rokov
@sissy27 ja viem ci pisete imunitu mam velmi dobru, to, ze sa objavili nemusi byt len imunitou ale aj prenosom. Imunitu si posilnujem cely zivot, viem co mam robit, viem co mam brat. Mala som jednoduchu otazku, ci ich mozem odstrániť v tehotenstve alebo nie a nie ze to nic nevyriesi. Prvu som tiez odstranila a objavili sa teraz po dlhom case a kedze som tehotna je aj logické, ze imunita je v inom stave ako bezne, to nemeni nic na tom, ze ju neustale posilnujem. Takze takto
@sissy27 ja viem ci pisete imunitu mam velmi dobru, to, ze sa objavili nemusi byt len imunitou ale aj prenosom. Imunitu si posilnujem cely zivot, viem co mam robit, viem co mam brat. Mala som jednoduchu otazku, ci ich mozem odstrániť v tehotenstve alebo nie a nie ze to nic nevyriesi. Prvu som tiez odstranila a objavili sa teraz po dlhom case a kedze som tehotna je aj logické, ze imunita je v inom stave ako bezne, to nemeni nic na tom, ze ju neustale posilnujem. Takze takto
@anonym_autor chodte normalne na kozne, odstrania vam to dusikom.
@anonym_autor o tyzden rodim a chodim cele tehotenstvo na dusik kazdy tyzden. Je to bezpecne

@anonym_autor mne počas tehotenstva zmizli.