icon

Oneskorené výsledky trisomy testu complete

viky7656
28. nov 2025

Dobrý deň, je tu prosím niekto, kto si tento rok dával robiť trisomy test complete a prišli mu neskôr výsledky ? Ja som mala totižto odbery v pondelok ( v pondelok prijali aj platbu aj vzorku začali spracovávať ), avšak dnes ( v piatok ) ešte nemám výsledky. Pani na infolinke mi oznámila, že sa možno mohlo stať, že vzorky musia opätovne posúdiť ). DNA bolo dosť. V predchádzajúcim tehotenstve som už výsledky na piaty deň mala. Mal to prosím niekto podobne a bolo všetko Ok? Ďakujem

reela
28. nov 2025

@viky7656 mne sa to oneskorilo, ale kvoli tomu, ze sme dali Trisomy complete +cf +slos, tak trebalo viacej testov urobit. Vsetko vyslo dobre

viky7656
autor
28. nov 2025
@reela

@viky7656 mne sa to oneskorilo, ale kvoli tomu, ze sme dali Trisomy complete +cf +slos, tak trebalo viacej testov urobit. Vsetko vyslo dobre

@reela my taktiež sme dali CF a SLOS. Prosím kedy ti robili odber a prišla sms, že vzorka bola prijatá a následne kedy ti prišla sms, že bola analýza dokončená ? Ďakujem pekne 🙂

reela
28. nov 2025
@viky7656

@reela my taktiež sme dali CF a SLOS. Prosím kedy ti robili odber a prišla sms, že vzorka bola prijatá a následne kedy ti prišla sms, že bola analýza dokončená ? Ďakujem pekne 🙂

@viky7656 podla sms:
utorok 1.jula dorucili vzorku do labaku + ten isty den potvrdenie o zaplateni
streda 9.jula a toto ti radsej skopirujem: Trisomy test je ukonceny, o vysledku sa informujte u lekara. Ak su sucastou doplnkove testy (CF, SLOS), mozu byt ukoncene neskor, do 3 prac. dni. Medirex

reela
28. nov 2025

Pricom 5.jula bol Cyril a Metod, tak je mozne ze kvoli tomu sa este oneskorilo. Ale vyslo vsetko ok. Urcite aj tebe vyjde :*

viky7656
autor
28. nov 2025
@reela

@viky7656 podla sms:
utorok 1.jula dorucili vzorku do labaku + ten isty den potvrdenie o zaplateni
streda 9.jula a toto ti radsej skopirujem: Trisomy test je ukonceny, o vysledku sa informujte u lekara. Ak su sucastou doplnkove testy (CF, SLOS), mozu byt ukoncene neskor, do 3 prac. dni. Medirex

@reela ďakujem krásne 🙂

babi2345
29. nov 2025

@viky7656 ja som dostala výsledky na 7.den a všetko bolo ôk. Zobrali v stredu a výsledky som dostala až týždeň na to štvrtok. Dostala som aj smsku.