icon

Opakované infekcie

natali1991
5. apr 2023

Ahojte .. dnes som 12+5 tt a zase mi zistili nejaku bakteriu v posve plus streptokoka a tak zase liecba Macmiror 500 .. ide o to ze mam opakovane bakterie v posve a priznak mam iba trosku svrbenie a nechapem preco.. s priatelom styk nemame presne pre strach z infekcii a aj tak ich dostanem.. ked som nebola tehu tak som nevedela co je to mykoza a podobne infekcie a teraz v tehu sa na mna valia asi postupne vsetky 😔 od rana zacinam opat liecbu s Macmiror 500 alee moja otazka a prosba je ze viete mi poradit nejake cipky alebo hocico uz ako zabranit dalsiej infekcii 😪🙏 hygienu dodrziavam a ocividne to nestaci a uz neviem koho poprosit o radu .. alebo kam sa obranit s pomocou proste bojim sa tych infekcii opakovanych .. a neviem ako sa volaju tie bakterie iba viem ze treti je streptokok a toho budu liecit az pred porodom

mattina8991
5. apr 2023

Je to v podstate normálne, tehotná žena je náchylná na infekcie a mykózy. Je to tým, že sa ti mení pH v pošve. Po vybratí antibiotík vyskúšaj geliky lactofeel, vyberieš celú kúru ktorú máš v krabičke a potom si preventívne dávaj jeden gelik raz za týždeň až do pôrodu 😊 Mala som ten istý problém a mne to gynekológ odporučil takto a zabralo.

tanyan
5. apr 2023

Skús podporiť imunitu probiotikami a prečítaj si, ktoré potraviny sú vhodné / nevhodné pri protikvasinkovej diéte. Vylúčiť styk zo vzťahu pre strach nie je zdravé pre vzťah - stačí dodržiavať základné hygienické zásady a nepreháňať to ani s intímnou hygienou, lebo zničíš aj potrebnú flóru, čím vytvoríš prostredie vhodné na rozmnožovanie nevhodnej.

natali1991
autor
5. apr 2023

@mattina8991 teraz mam tie cipky tak iihned ako ich doberiem zacnem teda s tym co mi radis ☺️ Ozaj som uz zufala

natali1991
autor
5. apr 2023

@tanyan ja som na sucharoch aj tak stale lebo mi je stale zle takze zo stravy to asi nebude ale idem nastudovat tie probiotika vyskusam vsetko