icon

Opätovné tehotenstvo po strate dieťaťa

tinagasparovic
24. aug 2025

Ahojte , menštruáciu som mala dostať 22.8. Ale ešte mi to tak rôzne skáče lebo som pól roka po pôrode ale bábätko nám pár hodín po pôrode umrelo .. už týždeň mi vyskakuju jemne čiarky na testoch a menstraicia nikde .. už začínam byt paranoidna či sa niečo nemôže stať a či tehotezsvo môže byt reálne aj pri takých čistkách stredu idem na krv a 9.9. Na sono

tinagasparovic
autor
24. aug 2025

Môj test

bubuzu
24. aug 2025

Podľa mňa to je akurát, čiarka tam je, pekná, aj keď slabá, menštruáciu si mala akurát dostať, čiže to sedí. Veľmi to držím palce, nech je všetko v poriadku.

nin12345
24. aug 2025

@tinagasparovic myslím že pri meskajucej menštruácii by už mala byť čiarka oveľa silnejšia. Ja som mala takúto týždeň pred tým než mi začali meškať. Ale mohla si mať aj posunutú ovulaciu. Urob ešte za dva dni test

tinagasparovic
autor
24. aug 2025
@nin12345

@tinagasparovic myslím že pri meskajucej menštruácii by už mala byť čiarka oveľa silnejšia. Ja som mala takúto týždeň pred tým než mi začali meškať. Ale mohla si mať aj posunutú ovulaciu. Urob ešte za dva dni test

@nin12345 no ja som už paranoidna strašne už čítam o rôznych biochemických a mimomaternicovych tehotenstvách a pekne mi z toho prepína .. ale príznaky aj všetko mám take iste ako pri prvom ale tam je pravda že zo začiatku mi testy neukazovali pozitívny výsledok a potom som ai test urobila až okolo 7-8 týždňa a to čiarky boli už krásne výrazne .. čím skôr nato človek príde tým mu z toho asi viac hrabe podľa mna

adabise683
24. aug 2025
@tinagasparovic

@nin12345 no ja som už paranoidna strašne už čítam o rôznych biochemických a mimomaternicovych tehotenstvách a pekne mi z toho prepína .. ale príznaky aj všetko mám take iste ako pri prvom ale tam je pravda že zo začiatku mi testy neukazovali pozitívny výsledok a potom som ai test urobila až okolo 7-8 týždňa a to čiarky boli už krásne výrazne .. čím skôr nato človek príde tým mu z toho asi viac hrabe podľa mna

@tinagasparovic ja som si robila test v case meskajucej menstruacie a aj par dni potom a nemavala som moc silne ciarky ani tie posledne testy ... a vsetko dobre dopadlo ... drzim vam moc palce 🍀🍀🍀

tinagasparovic
autor
24. aug 2025
@adabise683

@tinagasparovic ja som si robila test v case meskajucej menstruacie a aj par dni potom a nemavala som moc silne ciarky ani tie posledne testy ... a vsetko dobre dopadlo ... drzim vam moc palce 🍀🍀🍀

@adabise683 ďakujem ❤️❤️

konikkon
24. aug 2025
@tinagasparovic

Môj test

@tinagasparovic mávala som takéto čiarky, nikdy nie silnejšie pri oboch mojich deťoch. Deti sa narodili zdravé, v termíne, po bezproblémovych tehotenstvách.

tinagasparovic
autor
24. aug 2025
@konikkon

@tinagasparovic mávala som takéto čiarky, nikdy nie silnejšie pri oboch mojich deťoch. Deti sa narodili zdravé, v termíne, po bezproblémovych tehotenstvách.

@konikkon ďakujem aj moje prvé tehotenstvo bolo cely čas bezproblémové len som sa potom nakazila parvovirusom B19 (piata detská choroba) a už to bezproblémové potom nebolo .. ale verím už v šťastne konce 🙂