Ostať v nemocnici pre špinenie: Vaše skúsenosti?
Ahojte som v 11tt a dnes som dosť spinila mala som hnedý výtok a v záchode som si už všimla ako keby také úplne malinke hnedé zrazeninky, hneď som utekala na pohotovosť, kde si ma hneď nechali, povedal Dr že je všetko v poriadku s babom ale že nie je dobre že spinim, tak radšej som ostala ležať... Mala ste aj vy tak niektorá a nakoniec všetko dobre dopadlo? Veľmi sa bojím keďže som už dva krát potratila..jedni dieťa mam už syna 7 rokov ma a po ňom sa to stalo dva krát... Ja len dúfam že bude všetko v poriadku.. A ako dlho si Vás v takomto prípade nechali v nemocnici? Ďakujem
@julianka312 zrejme je to kvoli tomu,ze v minulosti si uz potratila.. hlavne sa nestresuj
@julianka312 Ano u mna to dobre dopadlo v oboch tehotenstvách,ja som aj krvácala.Pri prvom som lezala 14 dni v nemocnici,kazdy den krv,pustili ma domov este s krvácaním.Ako som prisla domov ako zázrakom to prestalo ale bola som asi uz v 15-16 tyz.Tam to suvisi aj s placentou ak sa placenta vytvorí a zacne produkovať hormony malo by ustúpiť aj spinenie.Ako podporu ti daju hormony,asi mas slabe zlte teliesko ktore nestaci produkovať progesteron ktory je dolezity.Rodila som presne na termin.Drzim palce.
@julianka312 špinila som celý prvý trimester, v 12tt masívne krvácanie, prešlo do slabšieho, skončilo až v 5.mesiaci. Čoskoro rodím. Držím palce.
Ja som mala to isté v 7tt,pichli injekciu,nechali na pozorovaní, predpísal progesteron...potom to isté v 7.mesiaci,kým som prišla na pohotovosť už sa zo mňa liala krv,pichli injekciu a nechali na pozorovaní či krvácanie ustane (ak nie = akútna sekcia), ustalo ale aj tak som ostala 5 dní a dávali mi ďalšie injekcie pre urýchlenie vývoja pľúc...odvtedy som mala kľudový režim nadriadený a tak som prestala chodiť do práce a doma oddychovala...nakoniec som porodila v 38+1 plánovanou sekciou - otočený bol malý KP + veľký = 55 cm a 4070g 🙂. Všetko bolo až dokonca ok...sa nestresuj,hlavne sa snaž vyčistiť hlavu,oddychuj a maj pozitívne myslenie 🙂
A ešte dodám že som bola rok predtým po spontánnom potrate a 2.krát to aj cez ťažkosti dobre dopadlo ... držím palce a hlavne mysli pozitívne
@julianka312 a čoho sa bojíš? Doma ti kto pomôže? Bud v kľude mysli pozitívne práve fajn ze si pod dohľadom

@julianka312 ja som nielen špinila hnedou krvou, ale aj krvácala jasno červenou.. na pohotovosti mi pichli injekciu a prepisali ascorutin.. vsetko bolo v poriadku.. na zaciatku sa to stava, telo sa so vsetkym vysporiadava.. len sa šetri, nezdvihaj nic, lež.. drzím prsty