Ostrá bolesť okolo pupka v treťom trimestri
Zdravim, prosim, stretla sa niektora s naozaj velkou bodavou, ostrou bolestou okolo pupka? Bolest vyraza pri nadychu aj pohybe, ledva sa toho mozem dotknut. Je to len v okoli pupku, nie na ziadnej konkretnej strane. Zacalo to dnes doobeda a zajtra gynekolog ordinuje az podvecer, inak by som sa ozvala jemu. Som 29+2
@lucia_19 ja to tiež mám, začalo to okolo toho 30.tt, teraz som 36tt a stále pokračuje, okolo pupka neskutočné bolesti ale aj trošku na ľavej strane, veľmi citlivé na dotyk aj pri chodení a vstávaní ma niekedy ide poraziť od bolesti, spomínala som aj gynekológovi ale nič mi nehovoril, treba pravidelne natierať kvalitným krémom alebo olejom a nenamáhať sa hlavne, to mi vždy bolesti zhoršilo, ja čo som sa dočítala je, že to môže byť spôsobené polohou bábätka a možno jeho rýchlejším rastom teraz v 3.trimestri, samozrejme ak sa ti niečo nezdá dbaj na svoju intuíciu a určite zájdi na tú pohotovosť, hnevať sa na teba nikto nebude 🙂 treba určite ale spomenúť gynekológovi, mňa sa teda môj pýtal len či ma nebolí tesne pod pravým rebrom inak nič iné
@anonym667 dakujem 🙂 ja som toto mala aj v druhom tehotenstve, ale pamatam si, ze ma to nejak pobolievalo, ale teraz som fakt bola z toho na porazenie, nie raz mi slzy vyhrkli😂 a neviem, ci to minule nebolo az tak zle, alebo ma len nejak zahltil spomienkovy optimizmus a vytesnila som to😂

pohotovost si tehotna treba byt opatrny moze tombyt od vetrov po slepak hocico