icon

Otváranie sa v 27. týždni

veonli
23. máj 2015

Bola niektora na tom podobne? Citila som tlaky tam dole,dr ma pozrel ze krcok sa neskracuje ale je otvoreny na prst,do knizky napisal ze ciastocne dilatovany,doporucil nedvihat tazke,kedze asi to mi sposobilo otvaranie ze maleho som casto zdvihala,zastavilo sa vam to po klud.rezime? Cele dni nelezim ale snazim sa co najviac,musim aj navarit trochu upratat,dufam ze vydrzim

lucy125
23. máj 2015

Ahoj,mne sa krčok spotreboval v 30tt skoro cely,musela som brat silne magnezko,4dni len ležat s vyloženymi nohami,našťastie doma a zastavilo sa to,rodila som sekciou 39+1

veonli
autor
23. máj 2015

@lucy125 iba lezanie,nic ine? Lebo mne sa to pri 2detoch neda,do vecera som s nimi sama

lucy125
23. máj 2015

@veonli Ja som čakal prve a ukecala som Dr aby som nemusela do nemocky,tak som ležala,pod zadkom vankuš a brala 3x denne silne magnezium.

leeenka26
23. máj 2015

Najlepsie by bolo keby si isla do nemocnice lebo ak sa nebudes setrit a lezat mozes predcasne porodit a v nemocnici si pod kontrolou a ked mas male dieta jedine ze manzel alebo stari rodicia nech pomozu. Toto neni sranda treba to brat vazne.

leeenka26
23. máj 2015

@veonli ono verim ze pri dvoch detoch to neni sranda..mas v okoli niekoho kto by ti vedel pomoct? Lebo ak sa otvaras mala by si ist do nemocnice to ti viacere povedia. Urcite to ber vazne niekedy uz je neskoro a nevedia to zastavit a v 27.tt je velmi skoro na babatko. Viem o com hovorim.

sardinka333
23. máj 2015

@veonli jasne nemáš sa presilovať, dvihať ťažké, ale krčok sa ti neskracuje - aku mas hodnotu cervikometrie mas zapisane v knižke....norma je 25 a viac.
Pridavam link čo som do podobnej temy davala.

http://www.porodnice.cz/clanky/zkracovani-cipku...

veonli
autor
23. máj 2015

@sardinka333 mam 4 neposlal ma lezat,len nemam dvihat tazke a klud.rezim

veonli
autor
23. máj 2015

@leeenka26 dr povedal ze dlzka je zachovana,len ciastocna dilatacia,ze klud a bez namahy

leeenka26
23. máj 2015

@veonli aha tak ale aj tak doma mat klud nebudes pri dvoch detoch preto je podla mna potrebne sa poradit s dr

ronja
23. máj 2015

Setri sa v ramci moznosti ale nestresuj....ja som tiez cele ni sama s dvomi detmi takze vacsina prac je na mne,kym pride manzel z roboty....ja som otvorena od 20 tyzd. Na 1 cm doktor povedal ze pri tretom tehotenstve je to bezne...krcok je uplne iny nez pri prvorodickach....

sardinka333
23. máj 2015

@veonli máš 4 to je uplne super, normálny nalez...ja by som nestresovala ale samozrejme ani nič ťažké nevláčila ...
@ronja ja mam tiež pokročilý nalez a doktor povedal že mam sa šetriť, ale pri treťom tehu je to časté, že sa to ,,pohne,,.