Ovplyvní bábätko, keď nosím dioptrie?
Ahojteee som tehotna ovplivni babetko ked nosim dioptricke okuliare? ze ked sa narodi ze ci nebude mat aj ono zhorzeny zrak ????
Môže a nemusí,je to vec genetiky. Obaja moji rodičia nosia okuliare a zrak máme zhoršený ja a sestra, brat vidí perfektne. To ťažko povedať,ci bude mať zhoršený zrak. Je to možné,ale nemusí sa to stať.
@papricka33 preco myslis ze mensi problem myslis ze by mohlo byt nieco ine zleee ?
Co ma spolocna tvoja otazka s nazvom temy? Dalsi troll, co zaklada nezmyselne temy a bavi sa
@nellyt28 dolezite je, aky je dovod zhorsenia zraku u teba. Kedy si ich zacala nosit... My nosime s manzelom okuliare obaja, ale nase deti s velkou pravdepodobnostou nebudu. My to mame od puberty, v dosledku neuroz, zlych pomerov rodine. Nase deti su v pohode 🙂 Moja sesternica mala v detstve uraz hlavy, po ktorom sa jej rapidnee zhorsoval zrak, zhorsenie moze prist ako sucast neuroz, vaznejsich ochoreni, ale aj zlej "hygieny", cize zle osvetlenie, caste cumenie na tv, pc..., fajciarske prostredie... To vsetko su vonkajsie vplyvy. No a potom je tu genetika. Ak si ich nosila od detstva, aj rodicia, aj surodenci... riziko je vyssie...
A popros admina nech ti zmeni nazov. Uz ked si "preklikla"... aj ked teda neviem co si to preklikla 😖

@nellyt28 nuz zrak bude asi ten mensi problem... 🙄