icon

Ovplyvňuje alkohol a cigarety tehotenstvo?

15. jún 2025

Ahojte
Dnes rano som zistila ze som tehotna,meska mi MS asi 5 dni spravila som si rano 2 testy a tam dve ciarky, ale vcera som vypila 4 velke piva a vyfajcila pol balika cigariet no a teraz mam strach ci som tym nieco nevyviedla...Moze sa nieco stat?Absolutne to nebolo planovane az kym som si neuvedomila ze mi vlastne meska menzes a potom som spravila test
Mam dost vycitky

deti95060810
15. jún 2025

nič sa nestane... môžeš byť kľudná.
postupne si odvykaj od pivka a aj cigariet.... 😉

balerina2025
15. jún 2025

nie a dobre je ze vies ze si tehotna.
zatial je plod ziveny zltkovym vakom, az po istej dobe je napojeny na krvny obeh matky.
mnohe z nas nevedeli, a tiez si vypili ci dali cigu. nie vzdy clovek vie ze je tehotny.

simona1998
15. jún 2025

Ja som 2 dni pred pozitívnym testom bola napita ako bomba , grilovacka , aperolik asi len toľko k tomu 😀😀

autor
15. jún 2025
@balerina2025

nie a dobre je ze vies ze si tehotna.
zatial je plod ziveny zltkovym vakom, az po istej dobe je napojeny na krvny obeh matky.
mnohe z nas nevedeli, a tiez si vypili ci dali cigu. nie vzdy clovek vie ze je tehotny.

@simona1998

@deti95060810
@balerina2025
Dakujem Vam
naozaj som ani len netusila ze by som mohla byt tehotna preto som sa zlakla
Jedno je iste vcera naposledy na dalsich 9mesiacov😂

balerina2025
15. jún 2025

drzim palce

teki1
15. jún 2025

Čo keby to nebolo na 9 mesiacov,ale skús tak 9,alebo rovno 59 rokov nefajčiť a nepiť a nebudeš mať výčitky. 😉

really8
15. jún 2025

Vies no, keby si si aj vcera nedala tak tie cigarety budes mat v tele este veeeeelmi dlho. Alkohol tiez zanechava nasledky v organizme aj ked si triezva. Prestat si mala ked ste sa zacali snazit. Zbytocne teraz fnukat skrz jeden vecer

autor
15. jún 2025
@really8

Vies no, keby si si aj vcera nedala tak tie cigarety budes mat v tele este veeeeelmi dlho. Alkohol tiez zanechava nasledky v organizme aj ked si triezva. Prestat si mala ked ste sa zacali snazit. Zbytocne teraz fnukat skrz jeden vecer

@really8 Neviem ci si necitala prispevok ale my sme absolutne nesnazili🤦🏼‍♀️

danica2711
15. jún 2025

kľud, nestresuj sa, aj mne sa to stalo a nič, tehotenstvo normálne, dieťa zdravé

really8
15. jún 2025

Nesnazili? No mali ste sex takze neviem ci vies nieco o rozmnozovani ale funguje to zruba tak nejak ako si to spravila.

autor
15. jún 2025
@teki1

Čo keby to nebolo na 9 mesiacov,ale skús tak 9,alebo rovno 59 rokov nefajčiť a nepiť a nebudeš mať výčitky. 😉

@teki1 vyskusam tie cigarety zahodit nadobro

autor
15. jún 2025
@really8

Nesnazili? No mali ste sex takze neviem ci vies nieco o rozmnozovani ale funguje to zruba tak nejak ako si to spravila.

@really8 smola je ta ze mam teliesko😅ale dobre povedzme ze si to nevedela a tym padom je tvoj komentar bezvyznamny

really8
15. jún 2025

No to je smola. Tvoja.

zuzanka.zuzu
15. jún 2025
@deti95060810

nič sa nestane... môžeš byť kľudná.
postupne si odvykaj od pivka a aj cigariet.... 😉

@deti95060810 postupne si má odvykať? 😂 a koľko ešte môže piť a fajčiť? týždeň? mesiac? 😁

angeli121212
15. jún 2025

Autorka teraz s tým už nič nenarobíš ideálne to nie je ale nemala si to ako vedieť.. na začiatku je to hop alebo trop.. keď už to vieš jednoducho už nebudeš piť a najlepšie aj nefajčiť a už sa tým netráp.. už to nevratiš späť nemohla si vedieť ☺️