Ovplyvňuje alkohol a cigarety tehotenstvo?
Ahojte
Dnes rano som zistila ze som tehotna,meska mi MS asi 5 dni spravila som si rano 2 testy a tam dve ciarky, ale vcera som vypila 4 velke piva a vyfajcila pol balika cigariet no a teraz mam strach ci som tym nieco nevyviedla...Moze sa nieco stat?Absolutne to nebolo planovane az kym som si neuvedomila ze mi vlastne meska menzes a potom som spravila test
Mam dost vycitky
nie a dobre je ze vies ze si tehotna.
zatial je plod ziveny zltkovym vakom, az po istej dobe je napojeny na krvny obeh matky.
mnohe z nas nevedeli, a tiez si vypili ci dali cigu. nie vzdy clovek vie ze je tehotny.
Ja som 2 dni pred pozitívnym testom bola napita ako bomba , grilovacka , aperolik asi len toľko k tomu 😀😀
nie a dobre je ze vies ze si tehotna.
zatial je plod ziveny zltkovym vakom, az po istej dobe je napojeny na krvny obeh matky.
mnohe z nas nevedeli, a tiez si vypili ci dali cigu. nie vzdy clovek vie ze je tehotny.
@deti95060810
@balerina2025
Dakujem Vam
naozaj som ani len netusila ze by som mohla byt tehotna preto som sa zlakla
Jedno je iste vcera naposledy na dalsich 9mesiacov😂
drzim palce
Čo keby to nebolo na 9 mesiacov,ale skús tak 9,alebo rovno 59 rokov nefajčiť a nepiť a nebudeš mať výčitky. 😉
Vies no, keby si si aj vcera nedala tak tie cigarety budes mat v tele este veeeeelmi dlho. Alkohol tiez zanechava nasledky v organizme aj ked si triezva. Prestat si mala ked ste sa zacali snazit. Zbytocne teraz fnukat skrz jeden vecer
Vies no, keby si si aj vcera nedala tak tie cigarety budes mat v tele este veeeeelmi dlho. Alkohol tiez zanechava nasledky v organizme aj ked si triezva. Prestat si mala ked ste sa zacali snazit. Zbytocne teraz fnukat skrz jeden vecer
@really8 Neviem ci si necitala prispevok ale my sme absolutne nesnazili🤦🏼♀️
kľud, nestresuj sa, aj mne sa to stalo a nič, tehotenstvo normálne, dieťa zdravé
Nesnazili? No mali ste sex takze neviem ci vies nieco o rozmnozovani ale funguje to zruba tak nejak ako si to spravila.
Čo keby to nebolo na 9 mesiacov,ale skús tak 9,alebo rovno 59 rokov nefajčiť a nepiť a nebudeš mať výčitky. 😉
@teki1 vyskusam tie cigarety zahodit nadobro
Nesnazili? No mali ste sex takze neviem ci vies nieco o rozmnozovani ale funguje to zruba tak nejak ako si to spravila.
@really8 smola je ta ze mam teliesko😅ale dobre povedzme ze si to nevedela a tym padom je tvoj komentar bezvyznamny
No to je smola. Tvoja.
nič sa nestane... môžeš byť kľudná.
postupne si odvykaj od pivka a aj cigariet.... 😉
@deti95060810 postupne si má odvykať? 😂 a koľko ešte môže piť a fajčiť? týždeň? mesiac? 😁
Autorka teraz s tým už nič nenarobíš ideálne to nie je ale nemala si to ako vedieť.. na začiatku je to hop alebo trop.. keď už to vieš jednoducho už nebudeš piť a najlepšie aj nefajčiť a už sa tým netráp.. už to nevratiš späť nemohla si vedieť ☺️

nič sa nestane... môžeš byť kľudná.
postupne si odvykaj od pivka a aj cigariet.... 😉