Pád na zadok v tehotenstve
Ahojte... Som v 6. Mesiaci tehu a dnes keď som bola ráno so psíkom vonku tak ma potiahol a ja som sa šmykla na kopci a spadla som na zadok... Bolo to len také slabé lebo bola mokrá tráva tak som spadla... Ale bojím sa o malé ci sa mu niečo nestalo.... Keď som prišla domov tak som si ľahla a maličký chvíľu kopal no a teraz prestal... Neviem či mám ísť k lekárke alebo čo mám robiť....
Ja som v 20tt spadla tak isto ako ty na zadok, bolo to len také pošmyknutie z kopca no predsa len som išla vystrašená na pohotovosť (bolo to večer)... nič sa našťastie nestalo, malý bol v poriadku, placenta sa neodlupuje... radšej ísť s blbosťou ako potom ľutovať 🙂 keďže je pracovný deň zbehla by som klasicky k môjmu gyn.
Malý teraz aj pokopával tak možno že je všetko v poho... Bože neviem co mam robiť...
Mas 2 moznosti... Alebo vypisovat ze nevies co robit a citat rady cudzich zien, alebo zbehnut na kontrolu a uistit sa ze je vsetko ok 🤷♀️si padla na rit na 99% sa nic nestalo... Babo je dobre chranene.....
Aj moja mama spadla v 7 m., keď bola tehu s mojou sestrou, a do týždňa šla predcasne rodiť. Tiež nebola u Dr, a tiež spadla len na zadok, sa smykla. Tak chod, nech ta vyšetrí.
@bubyy ahoj.ja som spadla v oboch tehotenstvach. Co uz sikovna matka...V prvom som sa smykla v 20tt na lade jemne na zadok.volala som gynekologovi ci ist ci nie a on ze radsej hej.skontroloval placentu ale vsetko ok. V druhom tehotenstve som sa skotulala cez kopec cez skalku v 34tt noha, ruka dobita. padala som z boku cez chrbat na druhy bok.to som sla rovno k lekarovi dat skontrolovat placentu.nastastie sa ziadnemu babu nic nestalo
Volala som svojej Dr. Povedala mi ze ak nemám výtok ani krvácanie alebo bolesť brucha že to bude okej... A ak by som mala nejaké ťažkosti tak ze mam k nej prísť....
Všetko je v poriadku, ale zavolaj ku svojmu gyn, či môžeš dôjsť, alebo na pohotovosť, nech si dáš aj hlavu dokopy.. Táto neistota je najhoršia
Ja som včera 8. mesiaci spadla na schodoch a všetko v poriadku. Dieťatko v brušku chráni maternica a aj plodová voda tak neboj...

@bubyy ahoj ja som v zhruba 24 týždni spadla z rebríka na chrbát a zadok , sama modrina jazva na stehne ostala na pamiatku.. chvalabohu sa nič nestalo...bola som aj na pohotovosť..zbehni aj ty a budeš.mat kľud 🙂