Pálenie na začiatku tehotenstva
Pekný deň prajem všetkým, prešla som si už dvoma neúspešnými tehotenstvami, jedno skončilo v 10tt, druhé v 21tt, prvé mi neodôvodnili, druhé bol hematom a dostala som zápal.. Už je tomu cez rok, a ja som od vtedy bola náchylná na každú baktériu co existuje. U lekára som bola viac ako doma. No pred par dňami v nedeľu ráno mi meškala menštruácia prvý deň, hneď ráno som si urobila test, poobede druhý, oby dva pozitívne s dvoma silnými čiarkami. No k veci, samozrejme mám strach ako nikdy pred tým že to zas nevyjde, bojím sa že začnem krvácať zas. A moc mi ku kľudu nepomáha že mám nonstop pocit akoby zo mňa niečo tieklo, nonstop nejaké bublinky cítim z pošvy akoby vzduch ale každú minútu pár dní v kuse? No to nič, dnes je to druhý alebo tretí deň čo sa cítim nepohodlne z dola, cítim pálenie. Doma mám ešte trocha canestenu ale bojím sa ho dať, žijem v zahraničí, v nedeľu odchádzam na SK a v utorok k lekárovi. Tak moja otázka konečná znie, máte nejaké babské domáce rady ako si aspoň uľaviť na tých pár dní od pálenia? Dúfam že takéto pálenie nemôže byť spúšťačom ku krvácaniu, však?

@mess123 možno mykoza, mňa keď chytila tak som vždy začala užívať laktobacily a krém canesten na vonok... Mykoza znamená ze mate narušenu pH a tie laktobacily vám ju upravia. Vyradiť sladké, kým vám to neprejde. Ale tiež pravda, že čo jednemu pomaha, druhému nemusí. Veľa šťastia