Panická úzkosť a neplánované tehotenstvo
Ahojte tak z nadpisu sa dozvedáme podstatu..na paničlcku úzkosť som sa liečila približne pred rokom aj niečo....
Kto zažil vie...to skvelo prešlo....a nastúpila som po materskej do práce..to má napĺňalo.....trsila som sa.ze mám čo robiť.....a malý pekne v škôlke......teraz to prišlo zas.....pár dní...busenie srdca oblievajuci pot vystrelovacky z postele...neviem si oddýchnuť na nič sa sústrediť......asi mesiac som chorlava....sople.....a popritom som si všimla že mi mešká menzes..test pozitívny...dieťa nechcem...opäť má prepadá úzkosť..neviem fungovať ani počas dňa venovať sa môjmu dieťaťu........a opäť tie divné myšlienky plná hlava...kto zažil vie o čom vravim.......zajtra smer psychiater....gyn až neskôr ma dovolenku.....proste tie pocity strachu a obáv sú nepredstaviteľné.....zažili ste niečo podobné? Vďaka.

@selene12 treba ísť hneď za psychiatrom. Lieky môžu brať aj tehotné, takže v tom nie je problém. Ty si musíš v sebe vyriešiť dilemu, či chceš dieťa, či potrat alebo aj utajený pôrod.