Pár kvapiek krvi na nohavičkách v 33. týždni
Ahojte čo to môže byť mám pár kvapiek na nohavičkách krvi som v 33tt a bolesti brucha žiadne áni nič akurát už tri mesiace má boli spodok .
@martinka13 no asi aj pôjdem hodila som sprchu dala som si ešte vložku aby aj tam niečo sa objavilo aby som to zobrala rovno zo sebou
@lucka_ke vážne myslíš že niečo s babom ??? Ale bábätko cítim a klop klop nič ma zatiaľ neboli 🤷
ak to bolo par kvapiek, tak nestresuj, kludovy rezim, vyloz nohy. ak sa to zopakuje chod na pohotovost. vies kde mas placentu? hore, dole, vpredu, vzadu?
s babatkom by nemal byt problem, najskor problem s placentou, mozno hematom, nejake prekrvenie....
a hlavne sa neboj, 33 tt je uz pekny tyzden pre babatko.
@heln áno tri kvapky také menšie a placenta je v predu ale nikde som sa nebuchla ani nič a keď spím tak na boku jednom druhom alebo chvilenku na chrbte a od rána sa to už neobjavilo akurát žltkastý výtok ale to mávam normálne .
Moze to byt kadeco aj obycajna prasknuta cievka, no ako sa vravi v tehotenstve, radsej 100 krat zbytocne k Dr ...
@ankare volala som že či mám prísť a povedali ak sa to neopakuje ani nebolo veľké množstvo že to by nemalo byť nič, a keď su tiež není ani bolesti že by to malo byť v poriadku tak dúfam že je všetko tak ako má byť v poriadku 🙏

Smer lekár. Môže to znamenať kadečo