icon

Pichanie v pošve pri chôdzi v 30. týždni tehotenstva

5. sep 2025

Ahojte potrebujem sa poradiť som aktuálne 30tt a dosť ma trápi pichanie v pošve keď chodím neviem či to mám brat ako normálnu vec alebo skôr skočiť na pohotovosť som prvorodička naposledy bolo všetko v poriadku tak som z toho na na nervy čo je normálne a čo zase nie, za každú skúsenosť a odpoveď budem rada, ďakujem

naty_123
5. sep 2025

môže byť roztahovanie krčka ... Ťažko povedať a pri ležani necítite?

autor
5. sep 2025
@naty_123

môže byť roztahovanie krčka ... Ťažko povedať a pri ležani necítite?

@naty_123 nie keď sedím a ležím nič len pri chôdzi

bubuzu
5. sep 2025

Ja som mala takéto pichanie ku koncu tehotenstva pár týždňov. Bolo to tým, že mi dcérka proste tlačila na nejaké miesto a preto to takto pichalo. A len pri chôdzi, pri ležaní, sedení to nebolo. Niekedy som kvôli tomu šla pár metrov strašne dlho, tak to bolo nepríjemné. Ale ak sa ti čokoľvek nezdá, určite si to preber s gynekológom.

mtn112233
6. sep 2025

@anonym_autor v takomto týždni ma už začalo pichať všade 🙂 tlak na pošvu, mechur, panvu za mňa je to ok 🙂

simona20201309
6. sep 2025

@anonym_autor mňa takto pichalo od 20t ak nie skôr. Bolo to hrozne. Neskôr som nemohla prejsť ani jednu ulicu peši.
Prenasala dom 2 týždne.
Musela som to len vydrzat

anonym_6ce6a3
6. sep 2025

@anonym_autor je to bežné nemaj strach. Len sa o tom málo hovorí

eslyhangurbadzova
23. sep 2025

Ahojte chcela som sa spýtať som tretia rodička čakáme tretie 2 tehotestva boli v poriadku a terás som v rizikovom tehu. Som 39+3 dni mam slabé bolesty pod bruška na poradný na tehoteske pásy mi zistila lekarka že mám nepravidelné kontrakcie každých 20 až 30 min vaginalne hrdlo mam 2.5cm a pootvorena som na 2cm chcem sa len spýtať aký je rozdel na prst a cm a a pri utieranie som si našla ako riedky hlien ďakujem skúseným mamičkám za odpovede