icon

Pichanie v pupku v tehotenstve

dzemiik
6. okt 2016

ahojte chcem sa spýtať, či niekto nevie, čo môže znamenať pichanie v pupku? som v 16-tom týždni a picha ma zväčša ked lezim. picha ma niekedy aj na lavej strane chrbta, ale to neviem či s tym súvisí..ďakujem za názory

cattleya22
7. okt 2016

@dzemiik Ahoj, tiež som v 16tom týždni a pichanie v pupku a v okolí pupka mám tiež. V utorok som bola na poradni a lekár tvrdil, že je to v poriadku, rozťahujú sa všetky tkanivá, čo na brušku máme. Ak to nie je neznesiteľné, nemusíš sa báť 🙂 Chrbát trápi už aj mňa, všetko v brušnej dutine sa nám "premiestňuje", tak sa nečudujme 🙂 Inak mne pomáha trošku pupok premasírovať.

dzemiik
autor
7. okt 2016

ďakujem veľmi za odpoveď ja mám poradňu až o dva týždne takže som rada že to nič vazne zrejme neni..pekne tehotenstvo prajem 🙂

kalerabik1
7. okt 2016

Ja mam tiez pichanie v pupku-zaznamenala som to prvykrat hned po prvom porode,potom v 6stonedeli a potom uz v pohode. Teraz som znova tehotna,este len v 2.mesiaci a zasa citim ako sa mi to roztahuje a picha ma to v pupku...nic silne ale sem tam to citim a nie je to prijemne,som zvedava ako to bude pichat ked uz budem naozaj mat velke brusko...

kacicka30
14. sep 2018

No baby pisem sem ze skusamr stale aj cez menzes a doteraz hmliste ciary a rano toto ruzove co myslite?😮este spravim neda mi to po uschnuti este dam hned ako som vybrala s mocu

cattleya22
14. sep 2018

@kacicka30
Ako si dopadla? Toto vyzerá na ducha 🙂

kacicka30
14. sep 2018

@cattleya22 Duvh to neni lebo je to fialove a kradne vidiet a druhy sa uz nedal tak vidiet ale baby ze druhy ranny moc neskor uz neni taky ako prvy ranny a krd je to skoro

cattleya22
14. sep 2018

@kacicka30 skús o dva dni 😉