Pichľavá bolesť v brušku. Máte s tým skúsenosť?

micula
4. júl 2007

Som v 34tt a už tri dni mám bolesti bruška. No nie je to v podbrušku, ale na pravej strane vo výške pupka..je to veľmi neprijemné pichavé hlavne ked niećo robím alebo keď sa najem. Máte s tym niektorá skúsenosť?? Okrem toho mám skrátený krčok na 1cm a pomaly sa otváram, tak neviem či to može mať súvislosť.

benabianca
5. júl 2007

asi ti velmi neporadim,ja sito uz ani nepamatam,ci manieco bolelo,ale asi nie.Skus sa spytat lekara,on ti urcite poradi.

katrinkas
5. júl 2007

ahoj,
ja som 34 tt a tiez citim to iste. Ja to mam v stoji a ked sa zohnem, to sa nenarovnam.Ako keby sa mi trhal ten aparat, na ktorom visi maternica. Dr mi dala Spasmopan cipky, proti krcom, ale nemopamahaju, akurat mi je z nich zle☹
Inak je to vraj bezne...

milhaus
5. júl 2007

a neni to natahovanie kože? aj mne to robilo

kutina
14. júl 2007

ahoj micu - ja som v 36tt a mávam to tiež ...pri poslednej kontrole mi lekár povedal, že sa mi aj krčok skracuje...pýtal sa ma či necítim "pichľavú bolesť vystrelujúcu do pošvy" - ....možno je to práve to "otváranie" neviem...

iffka2002
14. júl 2007

Ahoj Micula, dufam ze netrepnem blbost, ale mna velmi pichalo na pravo pod rebrami ked som bola na zac. tehu, a robili mi sono a zistili velmi vela zlcnikovych kamienkov. Mozno aj Ty mas nieco so zlcnikom. Potom to prestalo, asi na 7 mesiacov a teraz v poslednom trimestri ma to zase zacina pichat, ked zjem vela mastneho, cokoladu, alebo tak.. No, u mna je to zlcnik. Mozno i u Teba.. 😨

olusha2
15. júl 2007

ahoj Micula, som v 29tt, a tiez pocitujem pichanie.naposledy som bola koli tomu u gyn, ktorý mi po vysetrení povedal že dietatko prirýchlo klesa dole hlavičkou a ze je 3 cm od vchodu, chcel ma nehat hned hospitalizovat, vysvetlil mi ze ked sa to priblizi k nulovej hranici automaticky sa začnem otvarat, preto rázne prikazal pobyt na lozku s podlozenou panvou a nohami. Slubila som mu ze to budem dodrziavat ale doma, lebo nemocničné prostredie mi nerobí dobre 😖 takze teraz musim poctivo lezat. takze si mozno v podobnej situácii ako ja. pichanie nepodcenuj, radšej pekne oddychuj, ved uz čoskoro to mas za sebou. 🙂 Maj sa krasne.

lubkaaa
18. júl 2007

ahojte. ja som ukončila 24.tt. mávm tiež pichavú bolesť na pravej strane vo výške pupka smerom doprava. tú bolesť cítim hlavne v noci, keď sa prevaľujem zo strany na stranu, alebo ked viac pritlačím brucho k posteli.. myslela som si, či tam bábo nemá hlavičku alebo čo..niekedy ma to bolí aj počas dňa..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre