icon

Pocit na odpadnutie v tehotenstve: Rady a skúsenosti

nikk3y
27. nov 2023

Ahojte, mali ste pocit na odpadnutie len keď ste peškovali napr.do obchodu? Neviem ci tlak alebo cukor 😒 alebo že čo ... tlak keď sa mi neriadi ci u Dr. Alebo doma po väčšinou vždy je fajn ... raz sa stalo ze som mala nízky ale to sa spravilo 🙂

Chcela by som chodiť von sama, alebo aj s dcérkou, no po dnešnom dni mi priateľ zakázal že nech si nemyslím že ma pusti niekam samu

Nejaké rady? Mat pri sebe piť? Cukor? (Sladkost)

nin12345
27. nov 2023

@nikk3y ja som ako tehotna parkrat takmer odpadla.. musela som si normalne v obchode sadnut na zem. Smutne bolo ze ludia na mna zazerali ako na ozratu a nie ako na tehotnu ktorej by trebalo pomoct :/ Rady za mna su neprehrievat sa a byt na cerstvom vzduchu neponahlat sa a mat po ruke cistu vodu a byt najedena (mne sa to dialo len vo vnutri ked nahle klesol tlak)

nikk3y
autor
28. nov 2023

@nin12345 ďakujem pekne no aj ja som bola v obchode a musela som sa posadiť neskôr v obchode už aj oprieť, hrozný stav ... musela som sa napiť z kofoly co som si brala 🫨 no mňa sa v obchode už pani predavačka pýtala ci mi nieje zle (nie tento krát, no nenechali ma ani čakať v rade ukázala mi nech idem ku nej do pokladne) 🥰 čiže v tomto nemôžem povedať ani slovko na nich 🙂 .... a hej vyzliekla som sa šla som domov len v mikine 😒neskôr už má aj napinalo, pravda teda je že som mala ráno len chlieb ale neviem teda 🙄 musím mať zo sebou tu vodu teda a pre istotu nikam sama 😏😏

nin12345
28. nov 2023

@nikk3y ano a hned ked prides do obchodu zvonku tak sa kvoli tej teplotnej zmene povyzliekaj z bundy/ ciapky mne to pomahalo naozaj. Je to strasne neprijemny stav viem ale ono to prejde

nikk3y
autor
28. nov 2023

@nin12345 dobre ďakujem za radu bohužiaľ tento krát to bolo viac menej dosť intenzívne a vonku 🙄