Polyp v 13. týždni tehotenstva
Ahojte dievčatá,
Som v 13tyzdni, mala som stále špinenie posledný týždeň. Dr, mi zistil že mám polyp. Je tu nejaká mamička ktorá to mala tiež počas tehotenstva a co ste na to užívali? Ja mam brat Ascorutin. Bojím sa, že to špinenie bude pretrvávať až do pôrodu a aby to nemalo žiadny vplyv na moje dieťatko. Ďakujem za skúsenosti. Pekny den
@vierocka888 a brala si aj dáke lieky na to? No dúfam, že to prestane spininit a bude dobre. Držím ti palce, nech ti to dobre dopadne.
@monnikka nie, žiadne lieky. Ďakujem, aj tebe😊🙏
@vierocka888 ako ste natom už nekrvacate ?
@petra098 ano, uplne v poriadku. Keď som vysadila hormóny, sam sa vstrebal a neni po ňom ani stopy☺
@vierocka888 tak to ste mali šťastie ,asi bol manších rozmerov pravdepodobne že ?
@petra098 neviem presne rozmer, no dr hovoril, že je dosť veľký, nonstop krvacal. Ale ako hovorím, spôsobili ho vysoké dávky hormónov, tak sa do par dni vstrebal

@monnikka ahoj. Mne sa polyp vytvoril hned na začiatku tehotenstva. Krvacala som z neho každý den. Pred 2 tyzdnami to prestalo samo od seba. Som v 12tt. Takze neboj, je šanca, ze to prestane. V piatok idem na poradňu, som zvedava v akom je stave ... takze drzim palce 😊🙏