icon

Polyp v tehotenstve

veron2811
26. júl 2022

Dobrý deň, žienky. Som 15+2,bola som na PP, kde mi zistila lekárka polyp na krčku, ktorý sa pri stere rozkrvácal. Predtým tam nebol, dosť ma to vyľakalo, či to nie je nebezpečné pre baby. Vraj to býva, keď sú časté zápaly na krčku. Chodievam aj raz za polrok na onkocyto, kvôli hpv. Zatiaľ, bolo výsledky vždy v norme Je to prvé dieta mám veľké obavy, aby s toho nebolo niečo vážne a miminko som donosila. Máte niekto podobne skúsenosti, ďakujem za každý komentár. ❤️

marika6
26. júl 2022

@veron2811
Ja mam polypy na maternici, gynekolog ma vzdy ukludnil ze pocas tehu sa toho nemusim bat , po porode sa vsetko zmeni.
Aj tak bolo.
Teraz uz mam po viac tehotenstvach deti su ok ale polyp pri poskednej kontrole uz bolo vidno, pred prvym tehu som bola 2x operovana a teraz, ma to zase neminie.

veron2811
autor
26. júl 2022

@marika6 trochu ste ma upokojila, a keď ste ho mala počas tehotenstva, nespôsobovalvám krvácanie, alebo nejaké iné problémy?

marika6
26. júl 2022

@veron2811 spinenie take ale nie jasna cervena ale skor tmavssej farby,
Polyp by nemal byt problem a uz ste v 15 tt

veron2811
autor
26. júl 2022

@marika6 veď hádam dobre bude, len obavy sú, a lekárka sa moc nadšene nepozerala... 🙄

aadrika1
15. aug 2022

@veron2811 ako pokračujete s polypom... ja mám tiež, som v 26 tyzdni a katastrofa... spinenie tmavo hnedé, 2 dni pokoj, krvácanie, spinenie, 1 deň pokoj a dnes znovu tmavý výtok až čierny. Dr ma stále upokojuje, že to je z polypu... ja som na nervy, vždy má pri tom boli spodok brucha a kríze. Začal má trápiť v 25 tyzdni...

veron2811
autor
15. aug 2022

@aadrika1 dobrý, chválabohu, ja som odvtedy špinila iba chvíľku, užívala som ascorutin a dali mi cyclo 3 fort... Tiež užívam magnézium, lebo som mala bolesti, celkom zaberá... Bolesť v kostrci trápi aj mňa, ale neviem či je to polypom.... Nemali by sme sa s polypom moc namáhať, a zákazali nám aj sexovať, vraj vtedy sa nože spustiť krvácanie, ale keď si človek dáva pozor, nič s a nedeje, chválabohu. Nejaké lieky vám na to nedali lekári???

lalilla
8. jún 2024

Kocky prosim s tym polypom ste mali mat aj kludovy rezim?

veron2811
autor
8. jún 2024

@lalilla dobrý deň, hlavne žiaden sex mi spomínala vtedy lekárka, a samozrejme, nedvíhať ťažké veci

lalilla
8. jún 2024

@veron2811 ano ano to viem. Tak aj tak co najviac mam kludovy rezim. Prosim ta nahodou velkost polypu si nepamatas a teda same sa to poriesilo? A bolesti si mala take rezave alebo ake? Predpokladam a verim ze babatko uz je na svete a vsetko dopadlo dobre!

veron2811
autor
8. jún 2024

@lalilla to mi ani nepovedal gynekolog, keď som už vo vyššom mesiaci nekvacala,neriešil to ... viete čo ja som aj mykozu ku koncu dostala...tak ja už neviem čo bolo z čoho...polyp ale nerobil problém do konca tehotenstva..už mi tu spinka 1 a pol ročný chlapček, takže všetko ok❤️ ono že ten polyp sa môže vstrebať alebo niečo také mi spomínali dr

lalilla
8. jún 2024

@veron2811 dakujem velmi pekne za odpoved!