Pôrod s hemangiomom na pečeni
Rodila niaka zena s 10cm hemangiomom na peceni?
@natyy33 a lekari tvoji co na to? asi si sa pytala ze?
@anonym_ef71b0 mala sa opýtať lekárov či už nejaká žena s takým hemangiomom rodila ? Určite to s ňou lekári konzultovali, len ju zaujímajú osobné skúsenosti žien. .
@natyy33 rodila som sekciou prvý krát hlavne kvôli tomu +kvôli polohe bábätka, ktoré sa pár dní pred pôrodom zle otočilo.Aj keď ma chceli nechať rodiť v pôrodnici prirodzene tak mi to môj hepatolog neodporúčal, dal aj zamietajuce stanovisko. Rovnako hematologička povedala, že sú tam vysoké riziká. Hemangióm mám 9cm ,počas tehotenstva mi narástol , tiež mám na pečeni.
@anonym_ef71b0 mala sa opýtať lekárov či už nejaká žena s takým hemangiomom rodila ? Určite to s ňou lekári konzultovali, len ju zaujímajú osobné skúsenosti žien. .
@natyy33 rodila som sekciou prvý krát hlavne kvôli tomu +kvôli polohe bábätka, ktoré sa pár dní pred pôrodom zle otočilo.Aj keď ma chceli nechať rodiť v pôrodnici prirodzene tak mi to môj hepatolog neodporúčal, dal aj zamietajuce stanovisko. Rovnako hematologička povedala, že sú tam vysoké riziká. Hemangióm mám 9cm ,počas tehotenstva mi narástol , tiež mám na pečeni.
@anonym_58ab24 a lekari co na to.
@anonym_58ab24 a lekari co na to.
@anonym_ef71b0 si prečítaj čo som napísala autorke. Pôrodník s tým bol ok, ale hepatolog bol rázne proti. Predpokladám, že podobný problém je aj u autorky,preto ju zaujímajú reálne skúsenosti.
Ja som rodila prirodzene, ale s oveľa menším cca 15mm.
Hepatologicka mi to neodporuca kvoli moznemu zvacseniu.Citala som clanky zo zahranicia ze rodili aj so 20 cm, len zo SR mi nic nevyslo preto sa pytam.
Hrozi vam aj operacia?

@natyy33 a lekari tvoji co na to? asi si sa pytala ze?